Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şöyle birşey var Gary ile Gomis çok iyi uyum sağladılar, Gomis'in gollerinin büyük bölümünde Gary'in payı da var. O yüzden Gary giderse muhakkak Gomis'in performansı etkilenir.

Geçen sezon Gomis harika sezon geçirdi, bu sene yine aynı şeyleri yapabilir mi bilmiyorum ama yaparsa harikulade olur.

Gomis satılırsa daha iyisini almamız çok zor o yüzden MAİCON ve BELHANDA dışında kimse satılmamalı.

Fatih Hoca’nin takimlarinda hep Gomis tarzi adamlar olmustur
Nedir bu tarz; pres yapan, rakiple bogusup ortaligi karistiran, geriye dogru gelip istasyon olan sirti kaleye donuk top alip top dagitan
Cunku Hocanin sisteminde bu gereklidir
Hakan Sukur bu tarz adamdi, Elmander kesinlikle bu tarzdi, Necati’yi de boyle oynatti, Drogba’yi saymiyorum
Hoca gedikten sonra Gomis’den de istekleri oldu
Birkac defa Gomis bunu yapmiyordu belli ki Hoca boyle istemis dedigim durumlar oldu, gayet de iyi oldu

Eger satilirsa bir benzeri mutlaka gelecektir diye dusunuyorum
Gelmezse buyuk sikinti

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomis olmasa şampiyon olamazdık bu açık. ha yerine daha kaliteli bir forvet olsaydı belki olunabilirdi yine. bireysel özellikleriyle attığı bir çok gol var ilk haftalarda. o şutları herkes çıkaramazdı. pozisyon bilgisi falan.

Yalnız şöyle birşey var Gary ile Gomis çok iyi uyum sağladılar, Gomis'in gollerinin büyük bölümünde Gary'in payı da var. O yüzden Gary giderse muhakkak Gomis'in performansı etkilenir.

Geçen sezon Gomis harika sezon geçirdi, bu sene yine aynı şeyleri yapabilir mi bilmiyorum ama yaparsa harikulade olur.

Gomis satılırsa daha iyisini almamız çok zor o yüzden MAİCON ve BELHANDA dışında kimse satılmamalı.
Ben Maiconuda seviyorum renkdas ya. Porto kariyeri iyi bizdede ligin ilk yarısı cok iyiydi ama brezilyada oynadığı maçlardan ötürü vucudu patlak verdi. Suan fit duruma geliyormuş. Cl tecrubeside var.

Ama Belhanda konusunda net katılıyorum. Şuan bile hemen gidebilir açıkçası.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis'i burada savundum falan da ama ben sakin satilmasin demiyorum.

Gidebilir, her oyuncu gidebilir, Muslera'yi kendimden cok sevsem de o bile gidebilir bir yerden sonra maalesef.

Oyuncular komik rakamlara satilmasin yeter ki, cünkü oyuncu satip onun yerine oyuncu alip sattigimiz adamin yerini doldurma yetenegimiz hic yok neredeyse. Ya satilan adam yerine birebir kimse alinmaz bizde ya da daha kötüsü alinir ve para baska yerler icin carcur edilir.

20 veren varsa Gomis'i satmamak aptallik olur, ha Gomis gidince Milik'ler, Bacca'lar, Kalinic'ler falan havada ucusacak sananlar var. Yukarida dedigim gibi biz sattigimiz oyuncunun yerini derhal dolduramiyoruz, ancak bir zaman sonra becerebiliyoruz bunu. Ilk atis neredeyse her defasinda bosa gidiyor böyle olaylarda.

Gomis den yine 29 gol atmasini beklemek haksizlik olur bence. 15-20 civari atarsa yine tamamen yeterlidir, genel olarak diger oyuncularimizin da skor katkisi yükselmesi lazim. Gecen sezon gol yükünü neredeyse tek basina cekti adam.

Sözde modern orta saha ve 10 numaramizin skora katkisi neredeyse sag bek olan Mariano ile ayni. Bu epey düsündürücü bir durum aslinda.

Yedek forvetimiz Eren'in 3 golü var koca sezonda. Maicon ve Tolga nin ekstra fazla golleri olmasa sikinti cekebilirdik sampiyonluk yolunda.

DiUo9l3WkAAybsu.jpg

h.o

Ortamın sessizliğinden bunalan transfer sevdalıları, bu paylaşım sizin için:

Muazzam bir çalışma olmuş, terapi gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt