Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdürrahim abimiz Gomis açıklamalarıyla bazı paragöz ve vefasız taraftarlarımızı üzmüş durumda.
GOMIS GALATASARAYDA KALACAK !
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu arada bence de evet, Gomis olmasaydi buyuk ihtimal sampiyon olamazdik
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Maiconuda seviyorum renkdas ya. Porto kariyeri iyi bizdede ligin ilk yarısı cok iyiydi ama brezilyada oynadığı maçlardan ötürü vucudu patlak verdi. Suan fit duruma geliyormuş. Cl tecrubeside var.Yalnız şöyle birşey var Gary ile Gomis çok iyi uyum sağladılar, Gomis'in gollerinin büyük bölümünde Gary'in payı da var. O yüzden Gary giderse muhakkak Gomis'in performansı etkilenir.
Geçen sezon Gomis harika sezon geçirdi, bu sene yine aynı şeyleri yapabilir mi bilmiyorum ama yaparsa harikulade olur.
Gomis satılırsa daha iyisini almamız çok zor o yüzden MAİCON ve BELHANDA dışında kimse satılmamalı.
Puahahaha üzgün bir leş.
Cope bak hele
Yalnız şöyle birşey var Gary ile Gomis çok iyi uyum sağladılar, Gomis'in gollerinin büyük bölümünde Gary'in payı da var. O yüzden Gary giderse muhakkak Gomis'in performansı etkilenir.
Geçen sezon Gomis harika sezon geçirdi, bu sene yine aynı şeyleri yapabilir mi bilmiyorum ama yaparsa harikulade olur.
Gomis satılırsa daha iyisini almamız çok zor o yüzden MAİCON ve BELHANDA dışında kimse satılmamalı.