Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.375
- 5.344
- 2.478
güya senelerdir biz batiyoruz...aziz iyi uyutmus bunlari beter olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon ve Belhandayı almasak ek 20 M bütçe olurdu evet ama ligdede muhtemelen 4.olurduk ve CL parasını nah alırdık . Birisi 20 hafta savunmayı taşıdı öbürüde olmadığında takımın ne halt yediğini gördük.
O cenkin kelinde yumurta kırayım da bunda gomisin suçu ne adama yüklenmişsin aldığı paranın karşılığını verdi mi verdi, elinden geleni yaptı mı yaptı, şampiyon olduk prim veriyoruz diye dert ediyorsun şampiyon olmasaydık prim olmasaydı daha mı memnun olucaktın yapılan tüm sözleşmeler zaten fiyasko 3 yaşında ki çocuk bile biliyor bunu.
Adam top oynamak istiyor takımı seviyor, taraftarı seviyor uçuk 1 para teklif edilmediği sürece ne işi var arabistanda bende olsam gitmem bunda kızılacak hiç bir taraf yok gomis kalsa bile zarar olmaz ama tarık, eren, belhanda, tolga gibiler de zarar olur göndermek için uğraşılması gerekilen bunlar.
ligde 29 gol 5 asist yapan ve topsuz oyunda yaptığı etki ortada olan adamı göndermek için seferlerlik ilan etmenize de çok şaşıyorum fbjk taraftarı gibi oldunuz iyice.
O cenkin kelinde yumurta kırayım da bunda gomisin suçu ne adama yüklenmişsin aldığı paranın karşılığını verdi mi verdi, elinden geleni yaptı mı yaptı, şampiyon olduk prim veriyoruz diye dert ediyorsun şampiyon olmasaydık prim olmasaydı daha mı memnun olucaktın yapılan tüm sözleşmeler zaten fiyasko 3 yaşında ki çocuk bile biliyor bunu.
Adam top oynamak istiyor takımı seviyor, taraftarı seviyor uçuk 1 para teklif edilmediği sürece ne işi var arabistanda bende olsam gitmem bunda kızılacak hiç bir taraf yok gomis kalsa bile zarar olmaz ama tarık, eren, belhanda, tolga gibiler de zarar olur göndermek için uğraşılması gerekilen bunlar.
ligde 29 gol 5 asist yapan ve topsuz oyunda yaptığı etki ortada olan adamı göndermek için seferberlik ilan etmenize de çok şaşıyorum fbjk taraftarı gibi oldunuz iyice.
Eline saglik kardes. Gomisin cok aldigini dusunenler
Tarik 1.6
Tolga 2
Eren 2.2
Belhanda 4
Maicon 2.2
Feghouli 4
Kemiksiz para aliyor , asil bunu dusunsun!! Boyle cercopun aldigi paralara aciyin Gomis gibi isini iyi yapanlarin aldigi paralara takilmayin.
Bu ulke tarihinin en cok gol atan yabanci oyuncusuna cop muamelesi yapanlar hatta ona kazma diyen bile gorduk burada inanilacak gibi degil!
En son yolu Katara düşmüş Sneijder ile çok bişey olacağını sanmıyorum, bizim bu seneki başarımızın nedeni Selcuk ve Sneijder gibi iki kaplumbağayı 11 den çıkartmamızla oldu, yeni bir ofansif orta sahayı beleşe almayacaktın üst düzey bir isim alacaksan illaki para vereceksin o yüzden sızlanmaya gerek yok.Belhanda olmasaydı sneijder kalırdı yada eli ayağı düzgün başka biri alınırdı sahaya 10 kişi mi çıkacaktıkta olmasaydı şampiyon olamıyoruz.
Maicon ve Belhandayı almasak ek 20 M bütçe olurdu evet ama ligdede muhtemelen 4.olurduk ve CL parasını nah alırdık . Birisi 20 hafta savunmayı taşıdı öbürüde olmadığında takımın ne halt yediğini gördük.
Onlarıda yazdım. Biraz saygınız olsun.. bizde Galatasaray’lıyız burda.
Ne oluyor ya? Bana niye saldırıyosun. Ben Gomis’e ne dedim? Gerçekleri yazdım sadece. Ayrıca açıklamayı yapan Gomis değil, hayvan gibi sözleşme yapıp boş boş konuşan menajerine sitem ettim.
Kaldı ki kazandığımız şampiyonlukta herkesin payı vardı. O zaman herkese dağıtılsın, başta Rodrigues olmak üzere.. veya Sinan Gümüs.
Gol atmış.. ee atacak tabi. Atması için alındı zaten.
Boltladığım kısmına gelince, bu yüzden mi çılgın ergenler gibi Balotelli’ler isteniliyor. Bu sözleşmelerden haberiniz var madem, neden hala absürd absürd isimler konuşuluyor? Demek ki herkesin haberi yokmuş, hele ki 3 yaşındaki çocuğun hiç yoktur.
Burda kimse gitmesi için seferberlik ilan etmiyor ayrıca. 2 ay sonra 33 yaşına girecek, kalp sıkıntısı olan forvetine 10-13 arası teklif gelirse satılmalı diyor. Yoksa kimse Gomis’in 4-5’e gitmesine razı olmaz zaten.
Emre Akbaba iyi futbolcu tamamda mesela Olcan Adında iyi futbolcuydu Anadoluda iken ne oldu buraya gelince yok oldu resmen , O kadar kolay değil büyük takıma gelip Anadolu takımlarında yaptığın işi yapmak al en yakın örnek ligin gol kralı Vagner Love , Besiktasta nefes aldırmadılar adama nefes 2 gol attı ikiside -60 averajlı Karabüğe , Neudstadter işine girmiyorum bile kendisi stoper mtoper değil Maicon gibi bir adamın yanında esamesi okunmaz . Kendi oyuncumuzu yermekte üstünüze yok diye düşünüyorum.Belhanda macionun yerine gecen yil emre akbaba neustädter bile olsaydi sampiyonduk onu demek istedim
Adamın işi gol atmak ve atıyor neyi beğenmiyorsun o zaman?
Balotelliyi, abubakarı isteyenlere söyle onu ben istemedim ki o kadar para veremiceğimiz belli zaten.
Gomis gibi kendine bakan oyuncular için yaş çok önemli değil 2 sene daha üst düzey oynar.
Ben onu gordum eline saglik.
Ama Gomis, Garry, Muslera bizi sampiyon yapan 3 luydu. Orada 16 milyon euuro maas alanlarin toplam katkisi 1 Gomis etmiyor.