Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim gstv bugunku macin tekrarini gece yayinlar

Bir ise yarasinlar en azindan

Belhandaya o sözleşmeyi yapan gün yüzü görmesin inşallah.

napalim...... Premier league ve primera division ile rekabet etmemiz imkansiz...... adamlarda kume dusen takimlar bizde sampiyon olan kadar yayin geliri aliyor.

ca0d645680e242fe7a9749ea87435c3d.jpg

Naptin Belhanda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adnan Oktar grubu, 2014 yılında Emmanuel Emenike’nin özel görüntülerini gizlice kaydedip şantaj için kendisine gönderdi.

Videoyu görünce kahkahalara boğulan Emenike, “Bunu Aziz başkana da yollayın, performansımı beğenmiyordu.” diyerek örgütle dalga geçti.
487235267213c9ca6a354b1d4bc44452.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para olarak imkansız.

Ama alt yapılara, kendimiz üretmeye başlarsak aslanlar gibide yarışırız.

Bildim bileli alt yapi alt yapi alt yapi konusuluyor. Derwall bile zamaninda soyledi kac yil gecti.
Futbolumuzu yoneten Aziz Yildirimlar oldugu surec bunun olacagina inanmak guc.
Aziz den kurtulduk ama "anadolu" takimlarda kac Aziz Yildirim dolasiyor... Baskan olanlar var ama ne iş yerini işletmekten anliyorlar ne de futboldan anliyorlar.

Katilmiyor degilim, tamamen katiliyorum ama oraya varmak icin annormal degisikler gerekiyor. insallah o gunleri goruruz

Adnan Oktar grubu, 2014 yılında Emmanuel Emenike’nin özel görüntülerini gizlice kaydedip şantaj için kendisine gönderdi.

Videoyu görünce kahkahalara boğulan Emenike, “Bunu Aziz başkana da yollayın, performansımı beğenmiyordu.” diyerek örgütle dalga geçti.
487235267213c9ca6a354b1d4bc44452.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
puhahaha

Sinan Kurt iyi olur cuzi bir bedele muthis yetenek kafasi bozuk hoca adam eder

Ben yine de saglam bir forvet lazim diye dusunuyorum rotasyona, Milik-Kalinic-Seferovic-Sorloth-Hernandez keske biri olsa

Bir su adamin fizigine bakin, bir de bizim alt yapi oyuncularinin.
Yine keza Mbappe, bunlarin da yasi 18, 19 bilemedin 20.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt