Aydın Aslan
Berlin Panteri
Yılın duyumunu veriyorum
Alisson'u Liverpool'a satan Roma Muslera için nabız yokluyor
35 m euro isteyelimYılın duyumunu veriyorum
Sonra gel bu adamlarla rekabet et. Uefanın ffp saçmalığı tamamen küçğk bütçeli takımları vurdubi ara bi para cezası yediler de adamlarin başkanlari yürüyen darphane zaten. 1 günde sterling parasi kazanan adamlar
Valeybol ne yaw ?
besiktas istiyormus
@11.30
Kaybolup giden yeteneklerden biri Maxime Lestienne daha yaş 27 şuan kulüpsüz
https://www.transfermarkt.com.tr/maxime-lestienne/profil/spieler/96454
ronaldo ayrıldıktan sonra bu iş de tersine dönecektir.Avrupa kulüplerinin 2014/15 sezonundan beri yapmış oldukları transfer (gelen/giden) farkı;
Manchester City -644.83 M €
Manchester United -566.09 M €
PSG -434.8 M Euro
Real Madrid +55.6 M €
[beINsports] Futbol Akademi on Twitter
Celta kendi sitesinden bildiri yayınlamıştı.Emre Mor kesinlikle bu sezon takımda kalacak diyeFener nasıl emre mora çökmedi diyordum ki ispanyada yazmışlar. Kiralık + zorunlu opsiyon istiyormuş celta
menajeri de dün dedi kalacak diye galibaCelta kendi sitesinden bildiri yayınlamıştı.Emre Mor kesinlikle bu sezon takımda kalacak diye
1 sene daha denerler olmazsa yolu buraya düşer direkt Ya da bir baktık devre arasına kadar CL gruplarını geçersek Emre de yine kadro dışı kalırsa Yolu bize düşermenajeri de dün dedi kalacak diye galiba
Mesajini simdi gördüm, ben de hayirli günler diyeyim.Iyi geceler
renkdaş nargileyi ağzına alırken iki kez kontrol et , karışıklık olmasın.

biletler satışa mı çıktı?Renktaşlar 28.425 kombine satmışız. Şampiyonlar ligi faktörüyle 40.000 olur diye düşünüyordum. Bilet fiyatları pahalı geldi galiba.