GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 164

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
164/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CAS'ın kararına göre; Milan, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edebilecek. (Sky Italia)

Iyi bizde de hayatta bir sey cikmaz

Senegal gibi çöp bir milli takim da bisey bulamiyor ki DK da 1 maç toplam 81 dakika oynatip kenara aldi. Bi daha da oynatmadi.

Epl de bisey bulamamis ki transferin bitimine 2 hafta kala epl den de talibi yok.

Maliyet yonunden uygun derken bu kimsenin iplemedigi orta saha oyuncusuna min 3 milyon maas ve bir kac milyon da kiralama bedelini mi kastediyorsun ?
O kadar Düşünmeme rağmen istenmesinin tek nedeninin maliyet olabileceğini buldum başka bir sebeb bulamadım haftalardır kadrolara yazılıyor ndiaye için amin deniliyor 2 metreye pas atamayan mantıklı hareket edemeyen bir adamın istenme sebebinin maliyet olabileceğini düşündüm ancak ?

bunlar da andre silva için aglıyo,ulan herkes aglıyo.leedsliler,flamengolular,wolverhamptonlılar ... ama ne abel hernandez geldi,ne vitinho ne andre silva

Çok be :(

Hani 1-2 yıl olsaydı belli takımlar gibi 1-3 fln yapardık...bu sene kiralık, seneye alış vs..
Fb de 2020 . Bjk kurtuldu sadece de adamlar bizim başkanlar gibi ağlamıyor. Fabri, vida falan alıp en azından 5-6 milyona satıyor. Isini bilen olursa 2089 yılına kadar da olabilir , bizimki gibi basketbol çok para , para yok, bitiyoruz vs. Söyleyip de çare üretmiyor. Neyse ben zaten Fatih Hoca'ya güveniyorum gerisi karagümrük yönetim kurulu gibi zaten

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb de 2020 . Bjk kurtuldu sadece de adamlar bizim başkanlar gibi ağlamıyor. Fabri, vida falan alıp en azından 5-6 milyona satıyor. Isini bilen olursa 2089 yılına kadar da olabilir , bizimki gibi basketbol çok para , para yok, bitiyoruz vs. Söyleyip de çare üretmiyor. Neyse ben zaten Fatih Hoca'ya güveniyorum gerisi karagümrük yönetim kurulu gibi zaten

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fabri,vida şanstı.o şans ters teper birgün

Diir5u0XsAA_Tlm.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt