Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Verissimo hayal, Lyon ve Torino ilgileniyor Santos 10m istiyormus
fotosporda gördüm dün gece
Teyit ettim; Doğru muş.
O kadar Düşünmeme rağmen istenmesinin tek nedeninin maliyet olabileceğini buldum başka bir sebeb bulamadım haftalardır kadrolara yazılıyor ndiaye için amin deniliyor 2 metreye pas atamayan mantıklı hareket edemeyen bir adamın istenme sebebinin maliyet olabileceğini düşündüm ancak ?Senegal gibi çöp bir milli takim da bisey bulamiyor ki DK da 1 maç toplam 81 dakika oynatip kenara aldi. Bi daha da oynatmadi.
Epl de bisey bulamamis ki transferin bitimine 2 hafta kala epl den de talibi yok.
Maliyet yonunden uygun derken bu kimsenin iplemedigi orta saha oyuncusuna min 3 milyon maas ve bir kac milyon da kiralama bedelini mi kastediyorsun ?
2022Bu "al/sat" olayı hangi yıl da bitecek?
Doğru renktaş kendi kanallarına konuşmuş adam Wolves ve Galatasarayın teklifleri var ama Gattuso kampta deniyecek diye
Çok be
şampiyon olak kar edek de bazı maddeler kaldırılsın
fotospoe yazmıstı bu haberi dogru mu gercektenDoğru renktaş kendi kanallarına konuşmuş adam Wolves ve Galatasarayın teklifleri var ama Gattuso kampta deniyecek diye
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fb de 2020 . Bjk kurtuldu sadece de adamlar bizim başkanlar gibi ağlamıyor. Fabri, vida falan alıp en azından 5-6 milyona satıyor. Isini bilen olursa 2089 yılına kadar da olabilir , bizimki gibi basketbol çok para , para yok, bitiyoruz vs. Söyleyip de çare üretmiyor. Neyse ben zaten Fatih Hoca'ya güveniyorum gerisi karagümrük yönetim kurulu gibi zatenÇok be
Hani 1-2 yıl olsaydı belli takımlar gibi 1-3 fln yapardık...bu sene kiralık, seneye alış vs..
fabri,vida şanstı.o şans ters teper birgünFb de 2020 . Bjk kurtuldu sadece de adamlar bizim başkanlar gibi ağlamıyor. Fabri, vida falan alıp en azından 5-6 milyona satıyor. Isini bilen olursa 2089 yılına kadar da olabilir , bizimki gibi basketbol çok para , para yok, bitiyoruz vs. Söyleyip de çare üretmiyor. Neyse ben zaten Fatih Hoca'ya güveniyorum gerisi karagümrük yönetim kurulu gibi zaten
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi