Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 aydır orta saha bekliyoruz.

gördüğüm kadarıyla güzide kulübümüzdeki maganda sayısı offseasonda artmış

maicon
belhanda
feghouli
selcuck
gibi saçma heriflere
carole
muğdat
gibi herifler de eklenmiş

Götü boklu Feyenoord’u ezerek yendiği için, şampiyon FB diyen art niyetlidir ve provokatördür.

Ancak, kendi evinde aynı bizim gibi kolay puan kaybetmez FB. Taraftarı kazandı Ali Koç.

ee sen de demiş oluyorsun bu mesajınla

adamlar zaten deplasmanda uyuta uyuta 0-1 kazanmanın kitabını yazacak bir oyun sistemine sahipler evde de tulum çekerlerse şampiyon olurlar

GSC App

Bence Feghouli, Belhanda ikilisi gidebilir. A. Musa yada J. Ayew(kanatda ve forvet oynayabilen adam olmali) kiralik + Akbaba + 8 numara alabilsek baya iyi olur.
Belki bir de Maiconu postalayip biraz atletik stoper bulursak kadro tamam sayilir.

Hazirlik macida olsa böyle maclarda bile takima transferler sart oldu gösteriyor. Bu ismail hic begenmedim topu oyuna sokmasi tam bir fiyasko. Iki kere karsi karsiya kalinca ikisindede caresiz kaldi. Ücüncü kaleci olarak belki kalabilir ama musleraya asla yedek olamaz

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerin derbilerde bizi yine elek edeceği gerçeği ile yüzleşelim
şampiyonluk için erken.
Jt-pRnsZ_400x400.jpg

Sen Fatih Terim winnerlığını unutmuşun renktas , Kimler ne havayla geldi geçti o hep orada

Fenerin şampiyon olma şansı sıfır.Bu konuda içim çok rahat.Hatta ilk 2 ye bile giremez.

Ali koç feyenoord un cebine sıkıştırmış birkaç milyon

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece bende mi oluyor bilmiyorum da önceki senelerde CL’ye gideceğimiz sezonlarda yaz boyu heyecandan nöbetten çıkmazdım, bu sene ne oldu da bu hale geldik yavv gram heyecan yok

Fenerin gençlerinden sadece elifi beğendim

Barış abartılacak kadar iyi değil şimdilik.

feyenordda as kaleci,as stoper sven van beek,solbek haps yok.ondan defansta leşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt