Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh yalnız yetmez işte ..Veli yigitin alan ile pato ilgili yazdıkları bana mantıklı geliyor gibi ..

Yunus Akgün 3m satilmali, zaten 5 para etmez ikinci lig futbolcusu olur ancak max

Aş borcu dernek borcu gibi farklı şeyler olabilir. Öyle bir sistemi var mı bilmiyorum ama. Varsa dernek borcu kabarıktır.
Bizim ve bjk ın toplam borcunu açıkla sonra bunların borcunu bölerek açıklayarak habercilik değildir bence.

Aş tarafına ait bölüme ait tarafı olduğunu çoğumuz biliyoruz zaten de genel olarak millet nereden bilecek.

Ayrıca konu açılmışken... Bu ziraat operasyonuda bunlar için yapılıyor. Tüm kulüpler adıyla satıyorlar işte. Ali Koç rte ile randevusu sonrası bu Ziraat konusu ortaya çıkması tesadüf olamaz

yunusu derhal paketlesinler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Logoya gel :) Reklamlar :)
IMG_20190123_235629.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ntvden borç rakamı koymayın Allaha askına.fenerin bankalarla şirketlere faktoring midir her ne poksa o borçlarıyla beraber 600 milyon euroyu yazın

Yunus'u sezon sonu satarız 3-4e zaten sezon sonuna bütçe yaratacak oyuncu kalmayacak

Tetteh zaten dunden razi. Sorun bizimkilerin kredi karti odemesi gibi 60 ay taksite baglamak istemeleri. Adamlar pesin verin diyor.

Ben olsam bütün parayı Pato ya verir, yanına da sıfır avro ya L. Traore alırım. Alın size 2,03 dev bi pivot.

Sabahtan beri aynını diyorum adam 28 yaşında ve yetenekli bi oyuncu tutunamadı sadece pato bu adama çılgın attırır 20 golü bulur trore o fizikle bizim ligde ikinci devrede

yunus'u 3-5 bakmadan yollayalım.

Bu dakikadan sonra tek bir oyuncu satılamaz.. Elimizde 16 milyon euro bütçe var daha onu kullanamıyoruz.. FFPye göre bu dönem bütçeyi + kapatıp yeni dönem sıfırlanacak..bizimkiler daha 16yı harcayamadı yeni gelen parayı hiç etmeye gerek yok

son hafta panikle ucuz pahalı denmeden birilerinin alınacagını dusunenler cengizi hic tanımamıs. oyle bir tarzı yok cengizin. kafasındaki butcenin dısına cıkmayacak ve buyuk ihtimal kimse alınmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt