Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.758
- 14.955
- 1.498
Şöyle bi beş dakka bırakın da sövelim özgürce lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporlar olmasa reisin ne yazdigini bile göremeyecektim. vay be.Dayanamadım en son dedim ki başkanın ..dedim. Az sinsi değil .. herif ortalıkta gözükmüyo bi aydır. Vasıfsız kalibresiz ...
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selam dostum kusura bakma konu hakkında herhangi bir bilgim yok demişArkadaşlar benim kendi hesabımdan alanın kardesine attigim mesaja cevap geldi 1 hafta sonra ingilizcesi iyi bir arkadas cevirsin acilEkli dosyayı görüntüle 38936
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
malatyaya gitmis, kacirdik.S.a Bifouma geldi mi
Arkadaşlar benim kendi hesabımdan alanın kardesine attigim mesaja cevap geldi 1 hafta sonra ingilizcesi iyi bir arkadas cevirsin acilEkli dosyayı görüntüle 38936
Sakin ol reis Apo gidip adam kafama atmisKardeşinin bilgisi yoksa kim.bilecek ben mi.bilicem gece gece heyecanlandım telefonda jhoni carvalho yazinca insan biraz tüyo verir
![]()
Son çare
Go ask your fucking big bro, btw we kinda beat your bro so you can visit him @QatarHospital4ssholesArkadaşlar benim kendi hesabımdan alanın kardesine attigim mesaja cevap geldi 1 hafta sonra ingilizcesi iyi bir arkadas cevirsin acilEkli dosyayı görüntüle 38936
Kardeşinin bilgisi yoksa kim.bilecek ben mi.bilicem gece gece heyecanlandım telefonda jhoni carvalho yazinca insan biraz tüyo verir