Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Yunus Akgün 3m satilmali, zaten 5 para etmez ikinci lig futbolcusu olur ancak max
Alan tetteh yapsinlar o vakitTrtspora göre biz çok istemişiz ama Pato gelmek istememiş. Pato işi %100 yatmış
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oraya bir yaklaşık 40 milyon daha yazalım Sergencim...ntvden borç rakamı koymayın Allaha askına.fenerin bankalarla şirketlere faktoring midir her ne poksa o borçlarıyla beraber 600 milyon euroyu yazın
Arkadaşlar benim kendi hesabımdan alanın kardesine attigim mesaja cevap geldi 1 hafta sonra ingilizcesi iyi bir arkadas cevirsin acilEkli dosyayı görüntüle 38936
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tetteh zaten dunden razi. Sorun bizimkilerin kredi karti odemesi gibi 60 ay taksite baglamak istemeleri. Adamlar pesin verin diyor.
Arkadaşlar benim kendi hesabımdan alanın kardesine attigim mesaja cevap geldi 1 hafta sonra ingilizcesi iyi bir arkadas cevirsin acilEkli dosyayı görüntüle 38936
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeşinin bilgisi yoksa kim.bilecek ben mi.bilicem gece gece heyecanlandım telefonda jhoni carvalho yazinca insan biraz tüyo verirbilgim yok diio