Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3843.webp

prezentabl,yabancı dil bilen,konuşmayı becerebilen ve güvenilir bir tana adam çıkmıyor mu o adına koduğumunun lise ve üniversitesinden.genel kurula kendilerinden başka kimseyi almaya tahammül etmemeyi biliyorsunuz madem böyle de bir adam çıkarın artık içinizden zahmet olmazsa.

Transferin son saniyesi İsmail Haktan Odabaşı almasın bunlar bizim yüzümüzden kovuldu adam yazzık die :D Pato hiç beklemeyin bence Tetteh de yalan oldu Alan bile zora girdi. Başkanı ben anladım geçen ne dedi gece gündüz uğraştım alamadım ahhhh demedimi aynısını gene diyecek. Vermediler filan falan diyecekler finansal fairplay var parada yaza harcanamıyor borçlara verecez deyip çıkacaklar işin içinden.

g.saray-son dakika:
alan transferi için 3 gün önce dubai’ye giden abdurrahim albayrak ve şükrü hanedar şu an dönüş uçağında; 12:30’da istanbul’a inecekler..
elleri boş..
bundan sonra ne olacağı merakla bekleniyor..
(bip spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar da olamaz gerçekten..

Sezon başı Gomis varken bile 2 forvet istedi hoca, hadi alamadın, sustuk, kabul ettik.

Sonra çıktınız 6 aydır çalışıyoruz dediniz, 1 hafta kaldı transfer sezonunun bitmesine hala yok.

Siz nasıl adamlarsınız ya ?

Ne deseniz yapıyor bu taraftar, cebinden para verip, alış-veriş yapıyor, antrenmanına 40000 kişi geliyor.

Ayıptır, Yazıktır, Günahtır !!!

Her gelen bir önceki gideni aratıyor ya, bu kadar plansız bir yönetim olabilir mi ?

Beceriksiz ve basiretsizler sürüsü, yol alın artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt