Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapacağınız işe soxam. bize forvet değil transferden anlayan bi yönetici lazım. bu apo sıçtı kulübün içine yeterrrrrrrr be istifa et apo
abdurrahim-albayraktan-kura-degerlendirmesi-h1535658546-889715.jpg

abdurrahim albayrak kovulmalı artık. bu beceriksiz herifin eline bakıyor koskoca galatasaray. İSTİFA ULANNNNN

Bir daha kimse Alan Pato Tetteh yazmaz artik umarim

Defrel Szalai gibi coplere odaklanalim

Eğer gerçekten elleri boş dönüyorlarsa dubaiden sokmayın bu embesilleri ülkeye.

Yönetim İstifa. Kaç gündür diyorum kimseyi almayacaklar yazın da aynı senaryo oynandı. Bunların derdi siyasi. YÖNETİM İSTİFA

İstifaaaaaaaaaaaaaaaa

hahaha adım gibi biliyordum böyle olacağını sırf transferler için uğrastık demek için gittiler ta dubai ye.szalai alacaklarsa hiç alınmasın altyapı oyuncusu oynasın

lan arkadaş transfer işini atom parçalamaya çevirdi herifler. ellerinde 14 milyon var hala transfer yapamıyorlar. yapamıyorsanız bırakın gidin. fatih terimi de yaktı g.watlar

İstifa etmeyen sey cocugudur

Bizimkilerin Dubai tatili bitmiş, dönüyorlarmış. Yalnız dönmelerine şaşıran var mı gerçekten ya

Bu lazın ve niziplinin Gs tarihinin en kötü yönetimi olduğunu kim dediyse doğru demiş. Bu kadar beceriksiz olunmaz. Siyasi amaçları yüzünden 6 aydır forvetimiz yok. İSTİFA EDECEKLER.

Göztepe maçındaki puan kaybından sonra şampiyonluk gidecek , ortalık karışır o zaman.

Abdürrahim Albayrak düpedüz takımı sabote ediyor . Anlayın artik

tam olarak nereye ineceklermiş,yakınlardaki galatasaray sevdalı kardeşlerimiz konuyu biliyorsunuz.

Şimdi ben anlamadım anlayamıyorum bir türlü. Bunlar ne yapmaya çalışıyor? Teknik ekip sadece alanın ismini mi verdi bu kadar zamanda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt