Semih Demirci
Sarı Üye
- 22 Ocak 2019
- 206
- 116
- 238
daha alan'in sözlesmesi bitti mi bitmedi bilgisi yok yönetimimizde. cok vasat alti bir yöneticilik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temiz pessssskesss cekilecekGerizekalilar ellerindeki 15 milyonla su ikisini haledemedi
Saka gibi...
Menajer komisyonu. Habire fiyat yukseltiyorlarmismis. Albayrak insallah hic konusmaz bugun.ne diyecegi cok belli cunku
ünal aysal neredesin?
o yüzden bu abdurrahimi istifaya taraftar zorlamalı hatta öyle bi hale getirilmeli ki bidaha kulüpten içeri girmeye yüzü olmamalıMustafa Cengiz, Dursun felaketine karsi tepki oylari ile secildi. Bu hepimizin dezavantaji cunku tam olarak ekibi yok. Abdurrahim secilsin diye destek oldu bu yuzden ona sozu de gecmiyor. Fatih Terim'ede gecmiyor. Kisaca baskanin, Abdurrahim sen cek elini, transferi X kisi yapsin diyecek otoritesi yok klupte. Bu Galatasaray icin felaket.

Dursun'u da hiç sevmezdim az küfür etmişliğim yağlı surat demişliğim vardır ve gitmesine en çok sevinenlerden biriydim
Lakin Dursun, bu yönetim karşısında melek gibi kalıyor. Dursun'a söylediğim tüm sözleri geri alacağımı rüyamda görsem inanmazdım Gelen gideni aratır lafı bir kez olsun gerçek çıkmasın be arkadaş.
Dursun saftı, duygularıyla hareket ederdi, ağlardı, coşardı yalan söylerdi falan ama yine de bu adamlar gibi uyanık, işini iyi bile, yolunu bulan çakal bir tip asla değildi.