Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha alan'in sözlesmesi bitti mi bitmedi bilgisi yok yönetimimizde. cok vasat alti bir yöneticilik.

Akbilspor 6 puan önümüzde adamlar robinho ile şamba bayı aldı.Bizimkiler elde kalan çöplere çökmeye çalışıyor.Hala Mustafa Cengizi savunanlar var.:red:

Istifa edecekler bu kadar basit.
Bu taraftar onları o koltukta oturtmaz.

Yeni baskan adaylarını tartısalım ve forvetsiz kacıncı oluruz anket yapalım

Mustafa Cengiz, Dursun felaketine karsi tepki oylari ile secildi. Bu hepimizin dezavantaji cunku tam olarak ekibi yok. Abdurrahim secilsin diye destek oldu bu yuzden ona sozu de gecmiyor. Fatih Terim'e de gecmiyor. Kisaca baskanin, Abdurrahim sen cek elini, transferi X kisi yapsin diyecek otoritesi yok klupte. Bu Galatasaray icin felaket.

1 aydır Alan carvalho tantanası dönüyor.Bugün mü belli olmuş astronomik maaş ve menajer komisyonu GEÇİNİZ...

Bu kadar beceriksizlik sizin için bile fazla ya. Başakşehire hediye ettik şampiyonluğu.

Şu yönetimi savunanların Allah cezasını versin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ee şimdi panik transferi olarak kim var alınabilecek Luiz Adriano dışında ? Bunlar panik transferi bile yapamaz gibi ya neyse..

Takimlar kadrolarini hazirlamis, eksikleri tamamlamis ve fazlalari gondermis.

Bir hafta kalmis transfer donemi bitmesine..ve sen hala oyunculara talipsin.

Ilk hafta 2M Euro maas isteyen birinin suan 3.5M Euro istemesi kadar normal bir sey var mi? Plansizligin ve yeterince iyi calismamanin faturasi o aradaki maas farki olacak iste. Sonra bahane yine finansal durum olur. Sikinti gercekten finans olsaydi sayet bu transferler en erken ve ucuz sekilde bitirilirdi.

Mustafa Cengiz, Dursun felaketine karsi tepki oylari ile secildi. Bu hepimizin dezavantaji cunku tam olarak ekibi yok. Abdurrahim secilsin diye destek oldu bu yuzden ona sozu de gecmiyor. Fatih Terim'ede gecmiyor. Kisaca baskanin, Abdurrahim sen cek elini, transferi X kisi yapsin diyecek otoritesi yok klupte. Bu Galatasaray icin felaket.
o yüzden bu abdurrahimi istifaya taraftar zorlamalı hatta öyle bi hale getirilmeli ki bidaha kulüpten içeri girmeye yüzü olmamalı

hocanın açıklama yaptıgı günden beri diyorum bilerek transfer yapmıyorlar as oyuncuları satmanın amacıda takımı zayıflatmaktı.

artık iş taraftara düşüyor tamamen

Wagner ile kapatırız transfer dönemini

Bari Belhanda-Mariano ve Maicon'u da satın da tam eko moda geçelim. İlk beşte bitirmek başarı olacaktır. Bitiremezse hocayı da kovarız, onun maaşı da yüksek.

Dursun'u da hiç sevmezdim az küfür etmişliğim yağlı surat demişliğim vardır ve gitmesine en çok sevinenlerden biriydim

Lakin Dursun, bu yönetim karşısında melek gibi kalıyor. Dursun'a söylediğim tüm sözleri geri alacağımı rüyamda görsem inanmazdım Gelen gideni aratır lafı bir kez olsun gerçek çıkmasın be arkadaş.

Dursun saftı, duygularıyla hareket ederdi, ağlardı, coşardı yalan söylerdi falan ama yine de bu adamlar gibi uyanık, işini iyi bile, yolunu bulan çakal bir tip asla değildi.

Dursun'un herhangi bir sebeple savunulur tarafı yok. Saf vs. değildi, katıksız onun bunun çocuğuydu. Sadece size yönelik bir cevap değil. Toplumsal hafıza cidden yok bu ülkede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt