Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni çok özledim adamın hası
IMG_20190105_215517.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yemin ederim o özkani koyarak bilerek iptal ettirdi apo. Isteyerek yapti bunu

Aga Özkan Doğan denilen adamın suçu ne ki? Bizim iş bilmezler Alan üzerinde yetkisi olmayan bir adama transfer yetkisi verirken akılları neredeydi?? Cengiz aptur ve ekibi yine patladı
yemin ederim albayrak isteyerek yapti bunu. Alani da soguttu böylece. Yeter ki hükümet kizmasin o na

Renktaş, scout transfer yapmaz, gözlemler liste yapar verir işi bu.. Listedekileri alamadı yönetim şimdi menejerlerim kucağındayız
hocam transfer yapmadigini ben de biliyorum. ama alan ve tetteh'den baska futbolcu bulamadi mi? fransa ligi , ispanyol ligi , isvec, norvec, italya vs.

pato'nun iyi oldugunu babam bile biliyor.

Noldu baklavaci baskaninimi savunuyorsun hala ?
Fernando beee diye şakşak tutuyorsun KraLinnes diyorsun. Kim getirdi onları mustafa baskaninmi. Abdurrahimmi ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
te allahim benim korudugum kisme yok senin gibi aslan parcasi. O yagli surat denilen möt lalesi bizi yerin dibine soktu. Degil Fernando, Ronaldo yu getirse bile istifa demistim alinirken. Bütün transferleri yaptiktan sonra halen istifa diye yazdim, bagirdim. Senin gibi transfer taraftari degilim sükürler olsun ;) Hadi uza ankaragücünü desteklemeye devam et. Kümeye düsüyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt