- 9 Ocak 2014
- 33.176
- 9.463
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oc ozkan dogan
yürü git sende. Yagli suratina koydugumun.Seni çok özledim adamın hasıEkli dosyayı görüntüle 38817
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yemin ederim albayrak isteyerek yapti bunu. Alani da soguttu böylece. Yeter ki hükümet kizmasin o naAga Özkan Doğan denilen adamın suçu ne ki? Bizim iş bilmezler Alan üzerinde yetkisi olmayan bir adama transfer yetkisi verirken akılları neredeydi?? Cengiz aptur ve ekibi yine patladı
Noldu baklavaci baskaninimi savunuyorsun hala ?yürü git sende. Yagli suratina koydugumun.
Renktaş, scout transfer yapmaz, gözlemler liste yapar verir işi bu.. Listedekileri alamadı yönetim şimdi menejerlerim kucağındayızemre utkucan'a da tepki gelmesi lazim. bu ne bicim scout'luk?
hocam transfer yapmadigini ben de biliyorum. ama alan ve tetteh'den baska futbolcu bulamadi mi? fransa ligi , ispanyol ligi , isvec, norvec, italya vs.Renktaş, scout transfer yapmaz, gözlemler liste yapar verir işi bu.. Listedekileri alamadı yönetim şimdi menejerlerim kucağındayız
te allahim benim korudugum kisme yok senin gibi aslan parcasi. O yagli surat denilen möt lalesi bizi yerin dibine soktu. Degil Fernando, Ronaldo yu getirse bile istifa demistim alinirken. Bütün transferleri yaptiktan sonra halen istifa diye yazdim, bagirdim. Senin gibi transfer taraftari degilim sükürler olsunNoldu baklavaci baskaninimi savunuyorsun hala ?
Fernando beee diye şakşak tutuyorsun KraLinnes diyorsun. Kim getirdi onları mustafa baskaninmi. Abdurrahimmi ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi