Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocak başında bitirmezsen Alan'ı böyle olur, Kiralık Defrel'i sorarsın götüyle güler adamlar sana

te allahim benim korudugum kisme yok senin gibi aslan parcasi. O yagli surat denilen möt lalesi bizi yerin dibine soktu. Degil Fernando, Ronaldo yu getirse bile istifa demistim alinirken. Bütün transferleri yaptiktan sonra halen istifa diye yazdim, bagirdim. Senin gibi transfer taraftari degilim sükürler olsun ;) Hadi uza ankaragücünü desteklemeye devam et. Kümeye düsüyorsunuz
Transfer taraftarini goruruz puan kayiplari baslarsa. Gorurum goztepeye yenilirsek seni. Hadi bakalim hodrimeydan.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocam transfer yapmadigini ben de biliyorum. ama alan ve tetteh'den baska futbolcu bulamadi mi? fransa ligi , ispanyol ligi , isvec, norvec, italya vs.

pato'nun iyi oldugunu babam bile biliyor.
Liste vardır yahu, adını duymadığımız bir sürü adam sorulmuştur, hiçbirini alamamışlardır

Utanmadan geliyor bir de meymenetsiz suratına sı.tığım

Eger o Ozkan yüzünden iptal oluyorsa hemen hukuki anlamda soyun o adami..

Serefsize bak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Apo ve Antepli amaçlarına ulaştılar aslında takimi zayiflattilar akbil şampiyon olacak ve asıl istekleri muhtemelki hoca bırakacak

Ocak ayında zaten adam akıllı transfer yapmak zor,1 hafta kalmışken kimse forvet gibi önemli mevkide oynayan adamını vermez. Bizim çapsızlar 3-4 m lik adama 15 basıp getirirlerse şaşırmam. Allah belalarını versin.

emre utkucan: hocam pato diye bir oyuncu var iyi galiba

bu sekil bir konusma oldugunu düsünüyorum

Bu iki bilgide mantık hatası var, bariz apo sızdırmış

Abdürrahim Albayrak degil Pato yu almak , ismini bile doğru telaffuz edemez

Açıklama yapmaya yüzü yoktur diyecem apturun ama onda o utanma ne arar. Yine çıkar 1 hafta oyalamalık bi açıklama yapar adeta bizlerle Başşak geçer cinsten

Şiddete karşıyım ama şu apoyu biri dövse net sevinirim.

Bu iki bilgide mantık hatası var, bariz apo sızdırmış

Başka biri de Önce bu menajeri yetkilendirdiler.Sonra Taffarelin tanıdığı brezilyadan bir menajeri daha araya sokunca iş bozuldu diyor.Başkan ve Yönetim bariz numara yapıyor Suçu üstlerinden atmak için SAKIN İNANMAYIN.

yarıştığımız adamların ofans hattına bak bide bizim.

Dxikcc0WsAEQbmV.jpg

Abdinho-cengski.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt