Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Ocak başında bitirmezsen Alan'ı böyle olur, Kiralık Defrel'i sorarsın götüyle güler adamlar sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer taraftarini goruruz puan kayiplari baslarsa. Gorurum goztepeye yenilirsek seni. Hadi bakalim hodrimeydan.te allahim benim korudugum kisme yok senin gibi aslan parcasi. O yagli surat denilen möt lalesi bizi yerin dibine soktu. Degil Fernando, Ronaldo yu getirse bile istifa demistim alinirken. Bütün transferleri yaptiktan sonra halen istifa diye yazdim, bagirdim. Senin gibi transfer taraftari degilim sükürler olsunHadi uza ankaragücünü desteklemeye devam et. Kümeye düsüyorsunuz
Liste vardır yahu, adını duymadığımız bir sürü adam sorulmuştur, hiçbirini alamamışlardırhocam transfer yapmadigini ben de biliyorum. ama alan ve tetteh'den baska futbolcu bulamadi mi? fransa ligi , ispanyol ligi , isvec, norvec, italya vs.
pato'nun iyi oldugunu babam bile biliyor.
Yani ne bileyim bu kadar zor olmamalı. Amatörlükte çağ atladık resmenyemin ederim albayrak isteyerek yapti bunu. Alani da soguttu böylece. Yeter ki hükümet kizmasin o na
hadi transfersporlu hadi. Ankaragücün oyuncu kaybediyor, git destekle Galatasaraya karsi. Digerlerine karsi. Yönetimi korumuyorum diyorum halen sacma sapan konusup duruyorsun. Git survivor izle, ankaragücü maclarini izleTransfer taraftarini goruruz puan kayiplari baslarsa. Gorurum goztepeye yenilirsek seni. Hadi bakalim hodrimeydan.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
acıdım valka resmen içim parçalandı . Biz de bilmiş bilmiş burada Apo ya kızıyoruz halbuki ısın perde arkasında dram varmış ?demek ki suc alan ve menajerinde. bizim yöneticiler sucsuzmus bu olayda![]()
Galatasaray’ın Alan için yetki verdiği menajer Özkan Doğan, Alan Carvalho’yu dövmeye kalktığı için transfer iptal oldu. (Haluk Yürekli)
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu iki bilgide mantık hatası var, bariz apo sızdırmış
yarıştığımız adamların ofans hattına bak bide bizim.
![]()