Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Abdulrahim Albayrak klübe transferlin olumsuz sonuclandigini bildirip havalimaninda medyaya olumlu konusacagini söylüyor. Bunu duyan Terim ise klübün derhal olumsuz aciklama yapmasini emrediyor. Albayrakin moralinin bozuk olmasida bu aciklamayi medya onune cikmadan önce almasi. Klübün ici suan belli ki karisik.

Apo ağlayacak gibiydi çok panik haldeydi kesinlikle hoca bunları fircalamis hatta sovmus ve tehdit etmiş istifa ederim diye çok belli.

Ünal Başkanım neden bunu kapı önüne koymuş şimdi çok iyi anlıyorum.

Hanedar’da döndü uçakta bu arada, hastam vardı dönmek zorunda kaldım falan ayak yapıyor. Şükrü nereye gizlendi acaba.

Bir yerde yalancı var :) ya Apo yada resmi site .. bir an Apo’ya acıyorum acısam mi diye düşündüm tam oralı oluyordum sonra mantigim kafamın zilini çaldı bende Apo’ya devam kufur etmekle meşgulüm su an .. istifa edin lan artık .. bu saatten sonra kim gelirse gelsin rezil olduk elaleme rezilll
Albayraka bak bakalim konusurken cok emin konusamiyo sonsuz tessekurler murler felan. Olumsuz sonuclandi

alanla klubuyle ve kendisiyle anlaştık diyor herşey bitti diyor . sonra neden bekleyip görücegiz diyor ? tuhaf dogrusu

Ben şu yönden rahatım en azından 15 milyon paramız var iyi kötü ayağı olan birini alırlar...
Ya alamazlarsa olay bence para degil yazin nice adamlar boştaydi imza parasını maaşına katıp bir sürü adam getirebilirlerdi ama sadece izlediler koca 1 ay forvet baktilar tipki son 1 ayda olan gibi

Bizim yönetim her transfer sezonunda sözde transfer sezonunun bitisine yakin fiyatlarin dusecegini saniyor. Yeter artik dusmeyin su yanilgiya

Bu saatten sonra ultraslan istifaya cagırsa kaç yazar elimize bir sey gecmez. Transfer yapmayacakları yüzde 99 bile olsa bu saatten sonra gitseler kim transfer yapacak. 31’ine kadar tatmin edecek biri gelmezse o zaman bizden cok ultraslan yüklenir zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt