Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi kulüp açıklaması ile aponun konuşması birbirinden habersiz gibi, apo baskıdan korktuğu için yalan söylemiş açıklamayı bilse öyle konuşmazdı, benim anladığım 10 oyuncu ile konuşuyoruz demek alan pato olmayacak kimi denk getiririsek artık

Ne sacmaladin ya. Dedigin gibi olsa o zaman Terim de isin icinde olmayacak mi? En kotu cikar 2 milyonluk forvet istedim onu dahi almadilar der veya istifa eder

Bence değil,

Keza Terim yönetimi taraftarın önüne attı sezon başında ve sezon ortasında. Şu an sessiz ve transfer yapılmazsa 1 haftaya kalmaz bunu diyebilir.

malatyali seth diye bi adam yedek kulubesinde yerde yatiyodu sedyeyle alip goturduler. noldu acaba adama

N’diaye satışı mantıklıydı. Hele sezonu şampiyon olarak bitirdiysek ekstra mantıklıydı. Ama şu an forvet yokken saçma sapan işlere girmek mantıksız. Bana Mantıklı gelen işleri desteklerim, mantıksız gelenleri eleştiririm :)

Eleştirirken de farklı görüşlere de saygı duymalısın ki bugün olduğu gibi o kişilerle aynı görüşe geldiğinde sana da saygı duyulsun :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hepi topu transfer ettigimiz 3 adam var yahu.

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, transfere hızlı başladı. İlk hedef geçen sezon devre arasında kiralanan ve gösterdiği performansla taraftlı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Nagatomo... Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak ve transfer heyeti Japon futbolcunun transferini bitirmek için İtalya'da İnter kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Yuto Nagatomo'nun bonservisi için Inter ile yapılan görüşmede 2 milyon Euro teklif etti. Ancak Inter'in 4 milyon talep ettiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yeni bir görüşme daha yapılacak.
nagatomo sezon açıldıktan sonra değil dünya kupası devam ederken geldi diye hatırlıyorum o yüzden kafam karıştı :)

Guanzhou şehrinde yaşıyorlar ve burası Honk Kong sınırının tam dibinde, uçakla 1 saat mesafede.
teknoloji ve modernlik anlamında Shanghai şehrini 5 kere arka cebinden çıkartır.
Kısacası gayet güzel bir şehir Guanzhou.

Ben kültür açısından demek istedim, yani o kültürde yaşayabilen bizim ülkemizde hayli hayli yaşar

Aklıma takıldı Tetteh burada derken acaba Tetteh buradakilerin işimi demek istedi yani basın da var ama bizim alakamız yok onu saten vazgeçtikmi demek istedi acaba. Eğer oda öyle ise işimiz zor 33 35 yaşında adamlara paralar saçılacak demektir. 10 kişi diyor Albayrak 4 tanesini biliyorduk geri kalan 6 sı kimmiş acaba ?

Haziran 6da gidip gorusmusler 30 haziranda resmen nagatomoyu açıklamışız. Birde temizinden bonservis vererek. Bu heriflerden çok şey beklemişiz aslında yılın polyanna ödülü Galatasaray taraftarına gelsin

Haziran 6da gidip gorusmusler 30 haziranda resmen nagatomoyu açıklamışız. Birde temizinden bonservis vererek. Bu heriflerden çok şey beklemişiz aslında yılın polyanna ödülü Galatasaray taraftarına gelsin
bi de topçu deli gibi istiyodu bizde oynamayı ona rağmen 25 günde alabildiler adamı

1548187744273.webp

Gizli Seks izinine mi gittiniz ne yaptiniz Lan o kadar gün Dubaide gecesi 2000 Lira olan bir Otelde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt