Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.696
- 7.208
- 913
yok ya hocam her sey yolunda. 6 ay önceki gibi. biraktigin gibiyiz.
dünden bugüne kastetmistim. apo aciklama yapmis sanirim.bi bakayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ya hocam her sey yolunda. 6 ay önceki gibi. biraktigin gibiyiz.
özetle. transferler yatti gibi. resmi hesap aciklama yapti zorluklar cekiyoruz diye. apo ama hersey yolunda diyor.dünden bugüne kastetmistim. apo aciklama yapmis sanirim.bi bakayim
Ben oynarim boyum uzun sayılır her hafta halı sahadan idmanliyim da türk lirası üzerinden bi anlaşma yol ve sigorta da olursa hemen aksam idmanina çıkayımtetteh in sakanlığı söyleniyor 6 ay sahalarsan uzak kalacakmış. bu doğru ise bizim yönetim kimi alacak forvete
ortalik neden yangin yerine dönmüs birsey mi kacirdim?
Özkan doğan diye bir menajer.Resmi sitenin açıklamasını daha yeni görüyorum karşımıza çıkan bariyerler ne demek beyinlerine soktuklarım
Sabah bir haber sitesinde okumuştum da bir daha o haberi göremedim demek ki asparagasmışLa daha bugün adamın kampta resmini attılar.
özetle. transferler yatti gibi. resmi hesap aciklama yapti zorluklar cekiyoruz diye. apo ama hersey yolunda diyor.
celiskili aciklamalar.
[B]ultrAslan China[/B] @[B]ultrAslanChina[/B] 58 dk.58 dakika önce
TR saatiyle 14:35’de Guangzhou takım muhabiri, GZ kulübü yetkililerinden aldığı bilgilere göre Alan Carvalho#Galatasaray’a imza atmak için GZ kulübünden ayrılacağını açıklamıştır. Ye Hui-Guangdong Weekly
Menajeri mi hedef gösteriyorlar acaba linç edelim diye?Özkan doğan diye bir menajer.