Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1548248154159.webp

Albayrak gazetecilere :"Kulüp Transferler yattı diye bir açıklamamı yaptı?" diye sordu yoksa banamı öyle geldi?
Eğer ironi yaptıysa tamam ama eğer iletişim kopukluğu bu seviyedeyse inanılmaz büyük sorunlar var kulüp içerisinde demektir bu...

Resmi sitenin açıklamasını daha yeni görüyorum karşımıza çıkan bariyerler ne demek beyinlerine soktuklarım

belkide hakkımızda hayırlısı bu olur arkadaşlar, tamam bu herifler bi haltı beceremedi şimdiye kadar onda hemfikiriz ama her şer'den bir hayır doğar diye boşuna dememiş atalarımız belkide paramız boşa gidecekti, kronik sakat pato ve boş alan topçusu alan'ı almadık diye bakalım artık.

bi de şöyle bişey var.transfer görüşmeleri yapmak için dubaiye gidilmiş.illa alan ve patoyla ya da diğer çinde ilgilendiğimiz futbolcularla dönmek zorundalar mı?transfer bitirilmek için adım atılmıs olsun ,yeter.fazla şey bekliyosunuz

yok eli boş döndü,yok ucakta kimse yok.yoksa yok kardeşim.forvetler gelsin de 3 gün sonra olsun bu

ortalik neden yangin yerine dönmüs birsey mi kacirdim?

Yoo ne olacak .. profil fotondaki elemana mobing uygulayarak zorla tekmeyi koyacaklar .. forvetsiz sezona gireceğiz büyük ihtimal .. yönetim ve resmi site birbirinden habersiz başka haberler veriyor
Bukadar kısacası .. yoksa hersey güzel nolsun ki
Koskoca kulübün >{*|+|#]##\*}£ ediyorlar okadar.. susup izleyecgiz galiba

Ulan şampiyonluğu peşkeş mi çektin başakşehire yoksa Hocaya bunun hesabını nasıl vereceksin taraftar komaya sokar seni orda birilerini almak zorundasın beceriksiz herif. Bu adamın şivesiyle dalga geçmeyin diyorlar ulan yalan söyleme işini düzgün yap dalga geçmeyelim utanmaz adam. Orda burda futbolcularla shopların yapılıyor. Sabır diyorum 5 saat bekleyeceğim

Galatasaray'ın görüştüğü 10 futbolcu ve son durumları arkadaslar

ALAN CARVALHO = 3-5 de menejere ateşleyin yoksa gelmemde gelmem diyo

PATO = Hayatta olmaz diyo

TETTEH = Paran varsa ne ala yoksa alama diyo

ADEBAYOR = Klübümün beni yolladığına bakmayın istanbulda kalayım yeter arada atarım janımm dio

DIVOCK ORIGI = Ben bilmem Liverpool bilir diyo

GREGORIE DEFREL= Kiralık kiralık nereye kadar yokmu beni alan dio

VAGNER LOVE = İstanbulun taşı toprağı altın birazda burada yatar kalkarız dio

ADAM SZALAI = yorum bile yok

ZAPATA = Yaşım gecio abiler size mi gelsek araplaramı bilemedim dio

MANGALA. = Her yerde oynarım gol de atarım golde tutarım joker gibi adamım dio ( adam forvet değil ama gönüller bir olsun)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt