Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.897
- 2.338
- 1.233
Kafayi yiyecem vallah. Te allahim nedir bu çektiğimiz. Moral sifir resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da var.ama patoyu tettehe terich ettiler bariz
tek sorun paraysa satın alın yeterki diyorum belhanda şampiyon yapmaz ama o üçlüyü getirirlerse şampiyon yapar onlar..Belhandayi satinca sampiyon mu olacaksin? Elde para varken forvet alamayan adamlar belhandayi satinca onun yerini de doldurup forvet mi alacak?
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renkdaşım Bipspor yada Haluk Yürekli bile daha mantıklı şeyler söylüyor. Resmi siteyi bekliyoruz bariyer diye açıklama yapıyorlar Allah'ın cezaları...bence bipspor ,haluk yürekli vs ile fazla muhattap olmayın ve resmi siteyi bekleyin.
bundan sonrası için dedikDeğerli Galatasaray Camiası,
Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.
Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.
Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.
Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.
Camiamıza saygıyla duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü
Bekledim resmi siteyi
o da var.ama patoyu tettehe terich ettiler bariz
transfer kapları için dedim.açıklamalar için degilRenkdaşım Bipspor yada Haluk Yürekli bile daha mantıklı şeyler söylüyor. Resmi siteyi bekliyoruz bariyer diye açıklama yapıyorlar Allah'ın cezaları...
Klübüne kayyum atanmış bildiğim kadarıyla bu da işleri zorlaştırıp süreci uzatabilir.pato yla ücrette anlastık belliki,ya patonun kulübü bonserviste indirime gidecek ya da pato bedelsiz gelecek.abdulrahim acıklamalarına bakılırsa sorun kulüp
3-4olmadi 5-6ya biter o da olumluOnuachu 3-4'e bitmez Sorloth'e 9m istediler ona da en az o kadar isterler
aynı ucakla gelmek zorundalar mı?ufak tefek sıkıntılar vardır,onu hallediyodur belkiEee Alan nerede? Niye getiremediler madem bitmis?
3-4olmadi 5-6ya biter o da olumlu
Hocam gerçekten artık kafayı yicem. Adam dün de 2 saat sonra kendi kendini yalanladı şimdi başka bir şey söylüyor. Gerçekten kafayı yicem. Güvendim bu heriflere aynı hatayı yapmazlar dedim..aa aynen bu şey değil mi, menajerle alan yumruklaştı diyen gavat. aa evet o gavat. şimdi de başka bişey diyor. ağız ihsali olmuş bunlar inanmayın.
aynı ucakla gelmek zorundalar mı?ufak tefek sıkıntılar vardır,onu hallediyodur belki