Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafayi yiyecem vallah. Te allahim nedir bu çektiğimiz. Moral sifir resmen

Değerli Galatasaray Camiası,

Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.

Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.

Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.

Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.

Camiamıza saygıyla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü

Bekledim resmi siteyi
bundan sonrası için dedik

Resmi site dış güçler güçlenmemizi istemiyor temalı bir bildiri yayınlamış. :)

Birazcık güvendiğimden yönetime haluk yürekliye ona buna inanmayın demiştim. Ama şimdi alayına inanın. Bu beceriksiz ordusu servis ettiriyor son gelişmeleri

pato yla ücrette anlastık belliki,ya patonun kulübü bonserviste indirime gidecek ya da pato bedelsiz gelecek.abdulrahim acıklamalarına bakılırsa sorun kulüp
Klübüne kayyum atanmış bildiğim kadarıyla bu da işleri zorlaştırıp süreci uzatabilir.

Ya bu haluk yurekli degil mi oyuncuyla menejer ozkan atismis kavga etmis filan diye simdi de cin klubunun transfer yapmasini bekliyor diyor.

aa aynen bu şey değil mi, menajerle alan yumruklaştı diyen gavat. aa evet o gavat. şimdi de başka bişey diyor. ağız ihsali olmuş bunlar inanmayın.
Hocam gerçekten artık kafayı yicem. Adam dün de 2 saat sonra kendi kendini yalanladı şimdi başka bir şey söylüyor. Gerçekten kafayı yicem. Güvendim bu heriflere aynı hatayı yapmazlar dedim..

1 HAFTA KALMIŞ ZATEN 1 TANE SANTRAFOR ALIN SADECE BARİ VERİN PARAYI ALIN SENEYE BU PARAYI HARCAYAMAYACAĞIZ ZATEN UMARIM PARAYI KASAYA KOYUP BAK BU KADAR KAR ETTİK DİYE HAVA ATILMAYA ÇALIŞMAZSINIZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt