Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Nerde alan ulan sinirden ağlayacağım yemin ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satilacak adam takimin 11ine ilk yazilan adam degil, eren serdar ikilisidir. Bu üçünü toplam 20ye getirecegine gelecegi olan birine 10 milyon ver daha iyi bana kalirsatek sorun paraysa satın alın yeterki diyorum belhanda şampiyon yapmaz ama o üçlüyü getirirlerse şampiyon yapar onlar..
Başakşehir kasımpaşaya niye kaybetsin?Diagne cezalıbasaksehir kasımpaşaya kaybedecek büyük ihtimal ,göztepeyi bi şekilde atlatırız
digane mi var bi tek kasımpaşada?kasımpaşa niye kaybetsin?Başakşehir kasımpaşaya niye kaybetsin?Diagne cezalı
Bizim yönetim yaptırıyor muhtemelen haberi, taraftarın gazı alınsın diye.Ya bu haluk yurekli degil mi oyuncuyla menejer ozkan atismis kavga etmis filan diye simdi de cin klubunun transfer yapmasini bekliyor diyor.
Ima degil baya baya soyluyorum iste.
Hak verdigim kisimlar var demistim zaten.
Eren konusu icinse forvet alinmassa o da kahramanin olacak degere binecek dogal olarak belhanda ve tudor ornegini o yuzden soyledim.
Serdarda serdar serdarda serdar hani bunu surekli dile getiren normal birisi olsa neysede senin gibi serdara susuzluktan geberse bi yudum vermiyecek birinin "surekli soylemesi" pek masum gelmiyor.
U adami seve seve alicaksiniz artik
soxarım yeni forvetine. 1 aydır aynı bahane,adam yok ki bizde yumruğunu masaya vuracak.maymun ettiler elaleme biziherkes görsün diye buraya yazıyorum. alan transferinde menajer sıkıntısı olduğu doğrudur ama bugüne kadar bitmemesinin nedeni bu kulübün yeni forvet alamamasıdır. yeni forvet aldıklarında otomatikman alan transferine izin verecekler. he biz o kadar bekler miyiz? onu bilmiyorum...
gs sözlük gurrpegi
Sergen sende nerde olumsuz haber varsa ondan uzak durun diyorsun. Bipspor en yakın kaynak bize. Yönetim servis ettiriyor anla artık bunu. Onları takip etme kim kaldı?bipspordan,haluk yürekliden bilhassa ajanspor ve radyospor çöpündne uzak durun.transferler için kapı bekleyin.hadi eyvallah.