Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

U adami seve seve alicaksiniz artik

al işte.şimdi de kıvırmıslar.bunlardan ne bekliyosunuz ki?alanın kulübünde para bol istedigi an istediği forveti alır,parayı basıp.resmi site ve kapı bekleyin transferler için

50 defa dedik kardeşim genç profesyonel isimlerden bi transfer komitesi kurun diye.hala bu dil bilmeyen çapsıza transfer emanet ediyorsunuz

Bu arada size çok sağlam bir duyumcu vereyim gs sözlükte gurrpegi adamı çok dikkatli takip ettim çok iyi gidiyor.

herkes görsün diye buraya yazıyorum. alan transferinde menajer sıkıntısı olduğu doğrudur ama bugüne kadar bitmemesinin nedeni bu kulübün yeni forvet alamamasıdır. yeni forvet aldıklarında otomatikman alan transferine izin verecekler. he biz o kadar bekler miyiz? onu bilmiyorum...

gs sözlük gurrpegi

Yahu forvet transferi göztepe maçına yetişmedikten sonra alsalar nolur almasalar nolur beraberlikte bile lige havlu atmış olacağız

Cumartesiyi bekleyip hoca aciklama yapar. Bu herifler bir halt beceremiyor

Ima degil baya baya soyluyorum iste.
Hak verdigim kisimlar var demistim zaten.
Eren konusu icinse forvet alinmassa o da kahramanin olacak degere binecek dogal olarak belhanda ve tudor ornegini o yuzden soyledim.
Serdarda serdar serdarda serdar hani bunu surekli dile getiren normal birisi olsa neysede senin gibi serdara susuzluktan geberse bi yudum vermiyecek birinin "surekli soylemesi" pek masum gelmiyor.

Sana masum gelmemesi beni alakadar etmez acikcasi, ben nedenleri ile yeterince dile getirdim neden Serdar konusunu sacma buldugumu. Serdar varken bile bize stoper lazimdi Ozan gittikten sonra, Serdar da kadro disi kalinca 2 stoper takviyesi gerekir hala geldi.

Tudor ve Belhanda örnekleri de asiri komik ve gerceklikten epey uzak.

Adamlar zaten futbolcu transfer edemiyor bunu herkes görüyor, durduk yere gerekli olan takviyelere yeni bir tanesini ekliyor hem de sebebini dogru dürüst aciklamadan.

Belhanda dan bahsetmisken, bu adam kac kere takimi yüz üstü birakti vurdumduymaz ve laubali hareketleriyle. Adama bir kere bile yaptirim uygulanmadi bundan dolayi, 200 bin ceza kestiler diyorlardi ama onu da haberlere göre affetmisler takim icin o kadar önemli bir futbolcu ki ne yapsa mübah.

bipspordan,haluk yürekliden,bilhassa ajanspor ve radyospor çöpünden uzak durun.transferler için kapı bekleyin.hadi eyvallah.

Göztepe maçına yetiştiremedikten sonra bir anlamı yok. Şampiyonluk gidince neremize sokacaz alanı?

herkes görsün diye buraya yazıyorum. alan transferinde menajer sıkıntısı olduğu doğrudur ama bugüne kadar bitmemesinin nedeni bu kulübün yeni forvet alamamasıdır. yeni forvet aldıklarında otomatikman alan transferine izin verecekler. he biz o kadar bekler miyiz? onu bilmiyorum...

gs sözlük gurrpegi
soxarım yeni forvetine. 1 aydır aynı bahane,adam yok ki bizde yumruğunu masaya vuracak.maymun ettiler elaleme bizi

bipspordan,haluk yürekliden bilhassa ajanspor ve radyospor çöpündne uzak durun.transferler için kapı bekleyin.hadi eyvallah.
Sergen sende nerde olumsuz haber varsa ondan uzak durun diyorsun. Bipspor en yakın kaynak bize. Yönetim servis ettiriyor anla artık bunu. Onları takip etme kim kaldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt