Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan şimdi çıkıp yazıyorlar, madem Alan ile Pato’da çözülemeyen bir ton mesele var , ne diye yarın gelecek maça hazır olacak %100 bitti tarzı haberler servis ettiniz.

Bu ülkede en kolay iş gazetecilik!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PATO

albayrak gidio 3.5 mio yillik +1.5 bonus onerio ... pato albayrakla konusmuo bile ( oyle agirladi konustuk fln yok yani ) ...

pato : ben 8e oynuorum burda . tkm degistireceksem en az 8 ile gelin demis ...

klubu ile gs klubu oky ama sikinti pato dan kelli . əvrən on Twitter

Hakli gibi, adam neden gelsinki yari parayi

Veli Yiğit: Tetteh'in menajerine Galatasaray'ı sorduk, "Yüksek ihtimalle olacak" yanıtı aldık. [trtspor]

Ighalo da düşünülebilirdi aslında. Bu aşamada transfer beklentim kalmadı, Belhanda satılsa yeterli benim için.

gidip emmanuel tetteh'i alır bu albayrak, rizede oynuyodu zaten 2000lerde :D

PATO

albayrak gidio 3.5 mio yillik +1.5 bonus onerio ... pato albayrakla konusmuo bile ( oyle agirladi konustuk fln yok yani ) ...

Yalan haber. Böyle bir durum olmuş olsaydı apo kendisini korumak için direk söylerdi zaten bunu.

Herhalde sonradan diğer yöneticilerin aklına gelmiş ki bu haberi servis ettirdiler saatler sonrası. Milletde yiyecek ya

Modeste - Pato

Dusunsenize...
.
Adobe_20190123_221137.webp

PATO

merak ettigim pato ile görüsmeden önce manageri ile görüsmemis a.albayrak manageri dememis mi 8 ten asagiya gelmez diye ,eger dediyse ne diye gider görüsmeye ,zaman kayibi yani.

Yalan haber. Böyle bir durum olmuş olsaydı apo kendisini korumak için direk söylerdi zaten bunu.

Herhalde sonradan diğer yöneticilerin aklına gelmiş ki bu haberi servis ettirdiler saatler sonrası. Milletde yiyecek ya

kesinlikle katiliyorum hemen yalanlardi pato gündemimizde yoktu diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt