- 13 Ekim 2014
- 109.936
- 59.215
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banladim ama top olmadim.
Katıldığın konuyu paylaş bizimle lütfen.
Yok ya, ben öyle milletin karısına, kızına, evladına küfür etmem. Bana ne abduldan. Benden ekmek çıkmaz bu sefer.Hal olmus neticede
Sana soylim bekle biraz kufur etmemeye calis. Digerleri icinde gecerli
31ine var daha
Küfürden maksimum kaç gün alirim?
Photoshop yeteneklerimde vardir öyle bir seçenek ile birlikte söversem nasil cezalanirim?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emrah Yıldırıma denk gelirse 6 aydan başlıyor. Benden söylemesi2 hafta 1 ay arasi degisir
hocam kampanya yapsanız yarın akşam 20:00'a kadar küfür edeni 31 Ocak 23:59'a kadar banlasanız da 1 Şubat 00:00'da tekrar sövsek, nasıl olur? Transfer döneminin bitimini kaçırmak istemem şahsenBeyler kufur edip cezayi gozunuze kestirmisseniz guzel kufur edin. İcimiz rahatlasin. Okuyabilen sanslilar rahatlasin. Okuyamayanlar, gec kalanlar da sanslarina kussunler. Oyle bir iki sey yazmayin. Cosun, kafaniza takmissa iz ceza yemeye![]()
Pato'yu transfer etmek için her şeyi yapan Galatasaray, oyuncuya imza parası ve bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon € önerdi. Ancak Pato, teklif için teşekkür etti ve ayrılmayı düşünmediğini iletti. (Veli Yiğit / TRT Spor)
Emrah Yıldırıma denk gelirse 6 aydan başlıyor. Benden söylemesi