Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hakan guzel kufur etti. İcim rahatladi. 60like resim yollarim

Pato'ya cok tesekkür ediyrum,havaalanina kadar celdiler ,memurlara tesekkur ediyrum,dubaide nusrete cok tesekkir ediyrum,et cok güzel idu

Banladim ama top olmadim.
6486.jpg

Bu sezon yalnızca 758 dakika süre alan ve skor üretemeyen İtalyan oyuncu ile 6 aylığına anlaşan Fransız temsilcisi, bu süre içerisinde yıldız futbolcuya tam 4 milyon Euro (24.1 milyon TL) garanti ücret ödeyecek.
Öte yandan 28 yaşındaki futbolcu 10 gol atarsa 600 bin Euro (3.6 milyon TL) ve performans ile etik hedefleri yerine getirirse de 800 bin Euro (4.8 milyon TL) kazanacak.
Balotellinin aldığı para biz hiç hayal kurmayalım Pato Balo falan

Bazılarınızın hırsını sinirini görünce şaşırıyorum doğrusu.. Hepimiz aynı durumdayız da yani küfrün bile bir adabı olmalı hani savaşta belli kaideleri olur onun gibi.. Birinin çoluğuna çocuğuna torununa anasına söven adamı takdir edecek kadar da düşmeyin yakışmıyor

İnsanı zıvanadan çıkarıyorlar zorla. Allah belanızı versin be kasada 16-17 milyon euro var. İki forvet istedik. Cenk Ergün ve Bülent Tulun'un yarısı kadar adam yok şuan. Transferi de Fatih Terim yapsın. Her şeye o koştursun. Şu forumdan kura çekimiyle 5 kişilik random komite oluştursak yüzde bir milyon 2 forvetle kalmaz stoperi de alırız şu kalan 1 haftada.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon basi alinan tepki belli
1. Devre boyu yasanan sorunlar belli
Buna ragmen en azindan bir golcuyu transfer donemi baslamadan baglamis olurlar diye umuyordum

Yapilmasi gereken o kadar basitti ki halbuki

Transfer baslamadan idareten de olsa bonservissiz bir golcuyle anlasip sozlesmeyi imzalamak, transfer baslar baslamaz duyurup kampa yetistirmek

Transfer donemi garry’yi satip yerine iyi bir golcu almak, hatta ustune ozan da avans oldu, bir de iyi bir stoper al

Bu kadar basiretsiz olabilecekleri sezon basi belliydi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler kufur edip cezayi gozunuze kestirmisseniz guzel kufur edin. İcimiz rahatlasin. Okuyabilen sanslilar rahatlasin. Okuyamayanlar, gec kalanlar da sanslarina kussunler. Oyle bir iki sey yazmayin. Cosun, kafaniza takmissa iz ceza yemeye :asd::asd::uiyy:

Beyler kufur edip cezayi gozunuze kestirmisseniz guzel kufur edin. İcimiz rahatlasin. Okuyabilen sanslilar rahatlasin. Okuyamayanlar, gec kalanlar da sanslarina kussunler. Oyle bir iki sey yazmayin. Cosun, kafaniza takmissa iz ceza yemeye :asd::asd::uiyy:
hocam kampanya yapsanız yarın akşam 20:00'a kadar küfür edeni 31 Ocak 23:59'a kadar banlasanız da 1 Şubat 00:00'da tekrar sövsek, nasıl olur? Transfer döneminin bitimini kaçırmak istemem şahsen

Belhanda da gitsin de orta sahaya Selçuk'u monte etsek,sezon sonu da Selçuk'u göndeririz oraya da adam almayız

Bundan sonda ne Apodan ne Mıstık Başkandan hayır gelmez ben söyleyeyim bu kulübe. Ağzı ile kuş tutsalar her hareketleri göze batacak, her hamlede tepki daha da büyüyecek. En son Dursun’un olduğu gibi stattan kovalanacaklar. Transfer dönemi bitmeden defolup gitseler keşke.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pato'da yatmis

Pato'yu transfer etmek için her şeyi yapan Galatasaray, oyuncuya imza parası ve bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon € önerdi. Ancak Pato, teklif için teşekkür etti ve ayrılmayı düşünmediğini iletti. (Veli Yiğit / TRT Spor)

Belhanda yi simdi satmayalim. Sezon sonu yeni yoneyime sattigin kadar al icin kaynak lazim. Sezon sonu yeni yonetim satsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt