Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 1 saatte 1 foruma giriyorum yazdıklarınız biriksin diye yakında işte kovulucam herhalde neyse bugün izinliydim. Hanım Galatasaray benden önemli diyor artık bu da bir çıkmaz bir durum sanırım. Küfürü karşıyım ama son kez ... , takip etmemi etkilermi ne kadar ban yerim? Ağız dolusu sövmeyi planlıyorum ki başka türlü rahatlayamam
İyi geceler
Hanımcılık kazanır eğer küfür edersen.

La bu yönetim boşanma avukatı olsa, anlaşmalı boşanma davalarını bile kaybeder bunlar

20 günde forvet alamayan adalar Belhandanin yerini nah doldurur. Bu saatden sonra Belhanda anca 20 milyona satilmali. Sikiyorsa versin araplar o parayi

Yaklaşık 1 saatte 1 foruma giriyorum yazdıklarınız biriksin diye yakında işte kovulucam herhalde neyse bugün izinliydim. Hanım Galatasaray benden önemli diyor artık bu da bir çıkmaz bir durum sanırım. Küfürü karşıyım ama son kez ... , takip etmemi etkilermi ne kadar ban yerim? Ağız dolusu sövmeyi planlıyorum ki başka türlü rahatlayamam
İyi geceler

Aynı durumdayız renktaşım

AlBAYRAK ve haznedar Haldun reyisin ancak sağ ve sol testisi edebilir fazlası olmaz.. Bu adam gecenin bir yarısı transfer getirirdi sabah mutlu uyanırdık.. Bunlar gibi süründürmezdi ya alırdı ya da yılan hikayesine dönmeden vazgeçerdi

Bunlar Uefadan ceza geldi saklıyorlar kesin. Böyle saçma sapan iş olmaz

Dis basinda bile bizle ilgili bir haber yok biz bitmisiz be

Herkese iyi geceler dileyip nöbeti devrediyorum.
Bu arada bizim yönetimin karşısına çıkan şerefsiz bariyeri buldum. Çok onur kırıcı.

43917E92-4340-4FA7-B8AF-163291CE5351.webp

Haluk yurekli basladı, yardıracak yonetime simdi

Nasıl saklayacak ki UEFA şak diye açıklar umrunda mı olur

Gelecek sene için bir halt var kesin. Bir takım bu kadar bosaltilmaz yahu.

Göztepe maçı sonrası asil olaylar cikar. Hele Fatih terim artık iyice gerildiyse patlar. Madem forvet yok TD gerek yok der diyordur icinden

Belhanda Bey sabah gidebilir. Ulan sezonun devam mi tamam mi deplasmanlarina cikacagiz ama beyim cezali. Belhanda sevdalilarina soralim, en onemli macimizda kadro bu kadar darken neden oynayamiyor?

Bu evrenmençıstır mıdır ne boktur bunun hikayelerine inanip buraya tasimak icin gecerli bir sebebiniz var mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt