Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim’den tahsil edilsin bedava fbye giderse. Yok öyle oyuncuyu itibarsızlaştırıp kenara çekilmek.
Topçu ibnelik yaptıysa atarsın a2ye sezon sonuna kadar eniğe döner, itin götüne sokmazsın.

Bu beceriksiz, isbilmez, yeteneksizlik abidesi yöneticiler transfer calismalarini tamamen durdurdu galiba.

Abv lan.

1548324855738.webp

Gercekten diyecek birsey bulamiyorum

Yonetim ve teknik heyet basta albayrak, cengiz ve Terim olarak rezil rusva bir performans sergiliyor.

o sacmaliga inaniyosan diyecek biseyim yok
fb gorusmek icin alakasiz bi herifi yollayacak (neyi goruseceklerse) herif de foto cekip internete koyacak. sonra bizim mucit taraftarlar 2 kere 2den izafiyet teorisini cikarip serdara bak diyecek
ki oyle bisey olmus olsa calisma kulturunden ziyade ona vurgu yapilirdi
işin içinde fener varsa herşeye inanırım,bunların oynadıgı masa başı oyunlarını biliyoruz

Serdar kime gidiyorsa gitsin umrumda değil yeterki şu forvetler alınsın

Dikkat edin yönetim taraftarida iplemiyor yani gidecekler elbet ama iyice batirmadsn gitmeyecekler abartmiyorum arkada büyük oyunlar dönüyor biri ifşa ederse eğer cengiz yönetimi Adnan Polat tam daha beter olur ama bence asıl satan apo o çok sevilen apo bütün pislikleri yapıyor yine diyorum reis sevgisi herşeyden öte o adamın sinsi insandan korkacaksin

bence bu yönetim fetişist falan. bu kadar tepki aldiktan sonra serdar azizi fenere hediye etmek sadece sapiklik olabilir.

bunlar taraftardan tepki aldikca hoslaniyor galiba.

o sacmaliga inaniyosan diyecek biseyim yok
fb gorusmek icin alakasiz bi herifi yollayacak (neyi goruseceklerse) herif de foto cekip internete koyacak. sonra bizim mucit taraftarlar 2 kere 2den izafiyet teorisini cikarip serdara bak diyecek
ki oyle bisey olmus olsa calisma kulturunden ziyade ona vurgu yapilirdi

Problem serdarin fb ile gorusmesi degil.

Herif 119 macin 65 inde oynamis.

Adama guveniyorsun, mac oncesi keyfine gore geliyor basim agriyor, kicim agriyor deyip mactan kaciyor. Sonra bakiyorsun maldivlerde.

Bi kulube yakin arkadasim bir kac mac da boyle yapip bodrum a kactigini da ogrenmis bizimkiler dedi.

Herif stoper. O tandem surekli olmali ama serdar azize asla guvenemiyorsun.

Aynisini Eren de defalarca yapti. Ft nin hakli olarak en uyuz oldugu isler bunlar !

hoca dogrusunu yaptı.dogruyu yapmayan yönetim.hoca daha 1.5 ay önce fenerli iş adamları bilmemneleriyle görüşen adi bi herifi dısarı itti.
İyi yaptıda elindeki adamı değersizleştirdi. Sat adamı o zaman para kazan. Parayı getiren alır de. Adamı beleşe yollayıp fenerin ekmeğine yağ sürme. Serdar yamukluk yaptıysa sürünsün paf takımla oynasın. O kadar değil . serdara ve fenere ödül olacak

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BLIKK Ádám Szalai, Galatasaray'ın dün yaptığı 3M euro'luk teklifi reddetti

1548328598678.webp

işin içinde fener varsa herşeye inanırım,bunların oynadıgı masa başı oyunlarını biliyoruz

diyelim oyle bisey var ya da direkt ali koc serdarin kendisini ya da menajerini aramis olsun (sacma bi herifi gorusmeye gondermesinden daha mantikli da neyse)
bunun uzerine alinacak aksiyon serdari belese gondermek mi olur
biraz mantik

Bazı durumlar vardır parayla pulla karşılığı olmaz. Serdar olayı tam da böyle bir durum. Kurtulacağım dediğin alacağından daha önemli olan sana her türlü kötülüğü yapmak için fırsat kollayan rakibine göndermemektir. Bu bir duruş meselesidir ve bu duruş bizim rezillerde yok sanırım. Transfer fiyaskolarının ardından yaşanacak bir Serdar fiyaskosu tamamen bitirir yönetimi. Bunu görmemek için de tam da bizimkiler gibi aptal olmak gerekir.

Problem serdarin fb ile gorusmesi degil.

Herif 119 macin 65 inde oynamis.

Adama guveniyorsun, mac oncesi keyfine gore geliyor basim agriyor, kicim agriyor deyip mactan kaciyor. Sonra bakiyorsun maldivlerde.

Bi kulube yakin arkadasim bir kac mac da boyle yapip bodrum a kactigini da ogrenmis bizimkiler dedi.

Herif stoper. O tandem surekli olmali ama serdar azize asla guvenemiyorsun.

Aynisini Eren de defalarca yapti. Ft nin hakli olarak en uyuz oldugu isler bunlar !

ona bisey demiyorum
yine de bu sekilde gondermeye calismazsin kulubun menfaatleri on planda ise

Önemli bir duyum aldım beyler, açıklasam mı diye çok da düşündüm.

Her an her şey olabilirmiş.Kaynağım öyle dedi.

Forvet transferi hala daha bekleyen arkadaşlara söylüyorum kimseyi almayacaklar görüşme filan sadece medyaya pompalaniyor olacakları soyliyeyim ya hoca çıkıp bütün gerçekleri anlatacak yada sessiz sedasız istifa edecek

DxqoBx2WoAA__H7.jpg

Adam forvetsizlikten bezmiş be, top falan sürüyor kendini hazırlıyor o mevkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt