Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer donemi benim sinirlerimi oynatti! Bundan sonra kimi getirirse getirsinler ama kendileri s.ktir olup gitsinler!!!!

BEN ARTIK TRANSFER MRANSFER BEKLEMIYORUM. TEK ISTEGIM FATIH TERIMLE YOLLARIMIZ AYRILMASIN

rica edersem şu kuşu alıntılayıp mesaj yazın lütfen. yoksaydığım için bunun muhabbetini dolaylı yoldan da görmek istemiyorum

Allah hepinizin belasını versin ya nasıl bi teşkilata düştük aklım almıyor sanki rizesporu yönetiyorlar ya ezeli rakibine bedava oyuncu gönderdikleri için övgü bekliyor andavallar

Bir de şu 2.4 milyon Euro'yu niye ödeyelim enayi miyiz biz diyenler var. Yahu adam oynamış hak etmiş o parayı. Hak ettiği parayı ödüyorsun havadan bedavaya para vermiyorsun ki. Sen öde parasını 3 milyonu masaya koyan alsın götürsün bize ne. Araplar mı alır Fener mi alır kim alırsa alsın.
peki arabistan'a gitmeyecem derse ve fener de mali durumundan dolayı bonservis vermezse elimizde kalmış olur. yata yata para kazanmaya devam eder. zarar eden gene biz oluruz. zaten ffp açısından da bonservise ihtiyacımız yok. eldekileri daha harcayamıyorlar

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SENDE GELICEN ULAN NAMISSIZ

aavcp0.jpg

Serdar azize cok takildiniz arkadaslar.adam alacaklarindan vazgeciyor ustunede para getiriyor nerden baksan alacaklariyla beraber 3 milyon euro.defolup gitsin kuslara.asil mide bulandirici olan yönetimin takimi sabote etmesi.forvet transferinin yapilmamasinin yönetimin beceriksiziligi olarak adlandirilmasi hata bildigin hainlik yapiyorlar.

Yahu mesele maaşsa Hagi de maaşını aldı 10 numarayı giydi Misimovic de Belhanda da . Bunlar arasında bir fark yok mu?

Spor kulüplerinde başarı esastır ve bu adam Türkiye futbol tarihindeki en başarılı adam, maaşla falan da alakası yok bu durumun. Rijkaard'a verdik 4 milyon, sonuç?

Sevmek zorunda değilsin bu arada ki sen nefret ediyorsun o da olabilir. Sadece maaş kısmı için yazdım. Yoksa kafasının şeklini sevmediğin için bile nefret edebilirsin, kimse bir şey diyemez.
başarısına laf eden yok ki
misalen uruguaylı arkadaş 2 tane top kurtardı diye ben çıldırmam çünkü zaten 4milyon alıyor
ya da belhanda 350 gol 750 asist yapsa ilk hatasında ben yine laf ederim çünkü yılda 3,5milyon alıyor zaten karşılığını
işleri bu
yapması gerekeni yaptı diye 1 insan çıldırmak anlamsız geliyor bana

Lan bu adam değil miydi ndiaye,emre transferlerine sulanan fiyat arttıran. Bu adam değil miydi senin üzerine oyunlar oynayan. Ama doğru sen bu adamla birebir öpüşüp koklaştın. Taraftara şovunu yaptın ama arkaplanda fb ye şirinlikler yaptın. Allah belanızı versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt