Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(bonservissiz mi gidiyor sorusuna cevap): bonservissiz olur mu? galatasaray'ın tabii ki iyi bir tasarrufu var. devre arası transferleri zor transferlerdir.

Valla tasarruf masarruf anlamam. Bu transfer için fener'in kasasından para çıkmayacaksa göndermesinler kardeşim. Alacaklarına karşılık gitmek istiyorsa Sneijder'deki gibi tazminat maddesi koyulsun. Ali Koç'un geldiğinden beri yaptığı pislikler ortada. İşine geliyorsa bassın parayı alsın. Alemin enayisi biz değiliz a.. yerinde.

ben efsane değil başarısız falan demedim ki
her başarılıyı sevmek zorunda değiliz diye düşünüyorum
vefasız nankör vs yazdıkları için dedim ne vefasızlığı alıyor emeğinin karşılığını diye
fatih terimi ya da hagiyi sevmemek vefasızlık ya da nankörlük mü sizce
Bence vefasızlık değil kesinlikle, öyle şeylere takılmam. Ama mantıksız olduğunu düşünürüm, çünkü benim motivasyonum Galatasaray'ın başarılı olması üzerine.

peki arabistan'a gitmeyecem derse ve fener de mali durumundan dolayı bonservis vermezse elimizde kalmış olur. yata yata para kazanmaya devam eder. zarar eden gene biz oluruz. zaten ffp açısından da bonservise ihtiyacımız yok. eldekileri daha harcayamıyorlar

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önemli olan bize bonservis girdisi olması değil. Fenere girsin yeter. Onlar bize her türlü zorluğu çıkartıyor.
Serdar’da gerizekalı değilse mecbur bir takıma gidecek. 1,5 sene kadro dışı kalmış 30 yaşındaki adamı kim alır. Bizim yönetimde iş yok. Serdarı altın tepside sunuyorlar.

Valla tasarruf masarruf anlamam. Bu transfer için fener'in kasasından para çıkmayacaksa göndermesinler kardeşim. Alacaklarına karşılık gitmek istiyorsa Sneijder'deki gibi tazminat maddesi koyulsun. Ali Koç'un geldiğinden beri yaptığı pislikler ortada. İşine geliyorsa bassın parayı alsın. Alemin enayisi biz değiliz a.. yerinde.

Biz değiliz ama Apo tam olarak alemin enayisi. Üstüne teşekkürde eder ali koça

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar Aziz'e alacaklarını bırakacaksın ve 2,5m euro bonservis getireceksin dendiği iddia ediliyor şimdi de.

bahri_havadir_donemi_sona_erdi_h12206.jpg
Ünal başkanıi zevk için bu kekoyu gstv işe aldı sonra da kovdu. Bahri malın önde gidenidir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan baslarim boyle transfer politikasina

Su apoya cok kuruyorum kac gundur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence vefasızlık değil kesinlikle, öyle şeylere takılmam. Ama mantıksız olduğunu düşünürüm, çünkü benim motivasyonum Galatasaray'ın başarılı olması üzerine.
mantıksız gelebilir çok doğal bi şey
mesela bana ftyi kupa kazandı diye savunanlara gelsin madem koynumuzdan karımızı da alsın o işler öyleyse diyorum içimden

mantıksız gelebilir çok doğal bi şey
mesela bana ftyi kupa kazandı diye savunanlara gelsin madem koynumuzdan karımızı da alsın o işler öyleyse diyorum içimden
Ben sadece yeşil sahadaki icraatlarıyla ilgileniyorum. Yatak odası başka bir saha, benim ilgi alanım değil.
Diğer yandan "cuckold"muhabbeti de bana hitap eden bir şey değil ama saygı duyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt