Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modeste in daha lisansi cikmamis ve Köln gene Cine birini yolluyormus hizlandirmak icin. Bu gidisle anca yazin oynar adam

Söylenti
Dinçer Azaphan Dubai'de Pato ve Alan Carvalho ile görüşmek için Galatasaray'dan yetki aldı ve sponsor olacak.Pato'dan sonra Alan Carvalho'nun paylaşımına yorum atan Dinçer Azaphan,Pato ve Alan ile beraber döneceği söyleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neden bilmiyorum ama bu adam bir aralar sık sık tribünlerde görünüyordu, hatta "kesin maç yayıncısına para veriyor kendisinin reklamını yapmak için" diyenler bile oldu

CO-ARNqWcAALHIR.jpg:large
CTOSdIqWcAA8NX9.jpg:large
B9bWZ8yIUAE5jJO.jpg:large
ChEJVmgUkAEXogY.jpg:large

Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar ikilisinin bir nane beceremeyeceği belli oldu bir de bu denesin şansını ...

Bu yönetimin tek seçilme nedeni dursunla seçim yarışına girmesi Fatih hocayı bile eski yönetim getirmişti. Geçen yıl ki şampiyonlukta zerre payları yok hani fatih hocayı getirenler olsaydı derdim en azından bir payları var o da yok bu seneki durum da ortada bunların ömrü fazla sürmez.

Ulan ne güzel günlerdi be. Bok mu vardi da birbirinize girdiniz.

Dxr9V1iVAAEpjia.jpg

Önce Dursun simdi de Cengiz anamizi belliyorlar.

Bariyerler nasıl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray yönetimi şuan yapılan toplantıda forvet transferi konusunda da yapılan çalışmaları değerlendiriyor. Ortak görüş 2 forvet alınması yönünde. Alınır mı?..

Ulan hHahhahahahahahahha

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erken olmus yav, transfer dönemi bittikten sonra girselermis su aciklamayi.

Durduk yere taraftari deli ettiler günlerdir.

Dinçer Azaphan abimizin soyismi az çok fikir veriyor zaten. Çok fazla beklentiye girilmemeli diye düşünüyorum.

yönetim 1 - 0 gsc

Serdar açıklamasında bonservis bedeli detayı var bonservissiz vermeyiz diyoruz fener de bonservis vermez bu iş yatar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt