Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Forumda ben eski kulüp çalışanıyım, tasarım işlerine bakıyorum diyen bir hırb vardı. Sahi nerede o? Transfer sallamaları yapıyordu.
@Yunus Emre Bahçivan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda ben eski kulüp çalışanıyım, tasarım işlerine bakıyorum diyen bir hırb vardı. Sahi nerede o? Transfer sallamaları yapıyordu.
Beyler hepimizin rüyaları oldu forvet mevkiisi, ama lütfen biraz daha sabır ve sonunda 1 değil 2 adet olarak kavuşacağız rüyalarımıza.
"şükrü hanedar şu an floryada" duyumundan daha iyisi gelmez diyordum ama geldiOnlardan biri Alan![]()
Onlardan biri Alan![]()
Dediklerinden kaçı çıkmıştı

Sorun Apo'nun taraftardan korktuğu için yalan söylemesi.Simdi Apo diyor ya Alan da sorun yok.. kendisi gelmek icin can atiyormus hesabi .. kulübü de sorun cikarmiyormus.. ee sorun ne ki ozaman ??
İstikrarlı hayal, hakikattir.Simdi Apo diyor ya Alan da sorun yok.. kendisi gelmek icin can atiyormus hesabi .. kulübü de sorun cikarmiyormus.. ee sorun ne ki ozaman ??
Dediklerinden kaçı çıkmıştı![]()
H.oY. Emre dediyse bize h.o demek duser
Bildiğin kadarıyla gelme ihtimali olan son kişi mi?Yazdığı mesaj doğruysa içini rahatlattı mı?sinir krizleri geciririm. Eren o nun yaninda Ronaldodur
Evet, tanışıyoruz.pertevniyal mezunu musun
GSC App
Belki de borçsuzluk kağıdına imza atmıştır? İnan ben de bilmiyorum neden tek taraflı fesih etmediğini ama net olarak 2.5 m euro alacağının olduğunu biliyorum.Yanlis anlama ama bir yildir odeme yapilmadigina inanmiyorum.Eger oyle olsa coktan sozlesmeyi tek tarafli fesih ederlerdi.
Ya onları gec bu mali zorlukta.
Biz 2 forvet icin kıvranıyoruz. Herseyi anladım herseyi takımın 7 aydır golcüsü yok. 2 transfer yapmak bu camia da zor olmasa gerek. O kadar adam sattık şu ikisi nasıl olmuyo kim paraları cebe götürüyo neler dönüyo cok merak ediyorum
Burada ben Haluk Canatar'a güveniyorum maalesef. Çünkü alacak mevzusunu neredeyse 1 aydır dillendiriyor bu lavuk. Bizden de kimse reddetmedi. Buradan bile adamın haklı olduğunu kabul etmiş oluyorlar bizimkiler.