Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük sponsor NEF. Yıllık ödediği para 10 milyon TL (yaklaşık 2 milyon Euro).

En iyi satış yellow friday kazanç 500 Bin Euro bile değil.

gelirlerimiz acayip az gsstore bile zarar ediyor koskoca camiaya sponsorlardan 3 kuruş giriyor acizlik diz boyu

Alper Pıttık mı

Yanlis anlama ama bir yildir odeme yapilmadigina inanmiyorum.Eger oyle olsa coktan sozlesmeyi tek tarafli fesih ederlerdi.
Belki de borçsuzluk kağıdına imza atmıştır? İnan ben de bilmiyorum neden tek taraflı fesih etmediğini ama net olarak 2.5 m euro alacağının olduğunu biliyorum.

Bu alanyali merih fener altyapisindan cikmis salak bunlar harbi sadiktan da serdardan da iyi stoperleri olacakti.

Ya onları gec bu mali zorlukta.
Biz 2 forvet icin kıvranıyoruz. Herseyi anladım herseyi takımın 7 aydır golcüsü yok. 2 transfer yapmak bu camia da zor olmasa gerek. O kadar adam sattık şu ikisi nasıl olmuyo kim paraları cebe götürüyo neler dönüyo cok merak ediyorum

ben 14 milyonun büyük kısmının maaşlara gittigini düşünüyorum kim bilir kaç aydır ödemiyo aciz herifler

Burada ben Haluk Canatar'a güveniyorum maalesef. Çünkü alacak mevzusunu neredeyse 1 aydır dillendiriyor bu lavuk. Bizden de kimse reddetmedi. Buradan bile adamın haklı olduğunu kabul etmiş oluyorlar bizimkiler.

Bana da sanki taraftari kiskirtmamak icin bu yalana siginiyorlar gibi geliyor.Alacagi olabilir ama bir yillik alacak cok fazla.Eger bu durum gercekse takimin en az yarisinin iceride alacagi var demektir.Bu forvet alinmamasindan daha buyuk rezalet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt