Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis ısrarla anlamadığın konu şu burada Eleke 'yi isteyen adamların hiçbirisinin ilk tercihi Eleke/Tetteh filan değil. Ama yok işte alınmıyor görmüyor musun ?

Sanki önümüze Agüero 'yu koyuyorlar da biz beğenmeyip Eleke/Tetteh filan gelsin diye mi ısrar ediyoruz ?
Nasıl yok baba elimizde harcanabilir 15 milyon euro var. Tetteh + Doukara falan her türlü daha iyidir. En azından Tetteh patlarsa Doukarayi her türlü oynatirsin. Eleke ne allah askina. Luzernde bile öyle ahım şahım istatistik yapamamış vasatın teki.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet fena bulmuyordum, halen bulmuyorum. Gecen sezon ilk yarinin en iyi oyuncularindan di. Boka bagladi hemen yollansin dedim.

Neyse JANSSENNNNNNNNleri istemeye devam aslan parcasi ?‍♂️ Oynamayan adamlari alalim: neticede “isim” + sacma sapan Maas+bonservis+ Verim yok.
Janssen bu ligde gayet iyi isler yaptı suandada Eplde :)
Senin pohpohladigin adamlar nerde

Evet. Janssende en azindan cv var. Eleke ne allah aşkına ahhahdhdghdhdhx

Cvsi olsa neye yarar? Harbiden sen gerizekalimisin oyle mi yapiyorsun? Adam OLMUS, oynamisligi yok, oynadigi yok, oynamiyor. BİTMİS TUKENMİS. Fb de izlemesem iyi oyuncu dicez
A) berbat, les, copun teki
B) muzmin sakat, ölü

Bos yapma . Galatasaray rakiplerini desteklemeye devam et, dedigin gibi

Eleke Tetteh ikilisinden biri yatırım amaçlı genç gelişime açık
Alan Ighalo ikilisinden biri tecrübeli golcü hareketli forvet şeklinde almak lazım ama alabilecek yönetici yok.

Blessing Eleke demek :unsure: severiz gelsin black mamba ...

96817_998_2018914151234327.jpg
bu adam tehlikeli bi adam. tipe bak

Cvsi olsa neye yarar? Harbiden sen gerizekalimisin oyle mi yapiyorsun? Adam OLMUS, oynamisligi yok, oynadigi yok, oynamiyor. BİTMİS TUKENMİS. Fb de izlemesem iyi oyuncu dicez
A) berbat, les, copun teki
B) muzmin sakat, ölü

Bis yapma . Galatasaray rakiplerini desteklemeye devam et, dedigin gibi
Ya yemisim bitip tukenmisi sene başında Feghouliyede bitmis tukenmis dediler gördük. Biride sendin bunların.
Drogba bitmis tukenmisti gördük. Hikaye anlatmayin bizim genc oyuncu egitecek zamanimiz yok bize uygun maliyetli direk katki yapacak kaliteli adam lazim. Bunu anlamakmi istemiyorsun. Suan bi yarisin icindeyiz. Ve ilk avrupa macimiza 3 hafta kaldi.

Ya yemisim bitip tukenmisi sene başında Feghouliyede bitmis tukenmis dediler gördük. Biride sendin bunların.
Drogba bitmis tukenmisti gördük. Hikaye anlatmayin bizim genc oyuncu egitecek zamanimiz yok bize uygun maliyetli direk katki yapacak kaliteli adam lazim. Bunu anlamakmi istemiyorsun. Suan bi yarisin icindeyiz. Ve ilk avrupa macimiza 3 hafta kaldi.

Ben feghe oyle birsey mi demisim, yoksa aksine kisa kadar sabredilmeli mi demisim, oku bak. Hatta bunu gecen sezondan beri dedim.

Janssen<-> fegh olayi bambaska oldugunu anlayacak kadar kisitlisin.
Janssen habire sakat . 1 dk oynasa 2-5hafta otomatikmen sakatlaniyor. Ölü yatirim. Sirf bazi İsimsporlu orgazm olsun diye ( ki janssenda bu bile sacma) ölü les oyuncu pahali pahali alinacak degil

size su kadarini söyleyim........o yemlenmiş taraftar grubu sustukça biz şampiyon olamayiz...fenerle aramızı actirmazlar daha fazla....fener kume dusmez ......trabzon baskaninin dediği gibi biz bu sene sampiyonluk beklemiyoruz dedi basaksehirden evinde bilerek 5 yediler...çünki seneye trabzon şampiyon...dönen dolaplari daha anlamıorsaniz ..!!!

Eleke Tetteh ikilisinden biri yatırım amaçlı genç gelişime açık
Alan Ighalo ikilisinden biri tecrübeli golcü hareketli forvet şeklinde almak lazım ama alabilecek yönetici yok.
Gerçekten şu Ighalo 'yu getirsek hiçbir sıkıntı kalmayacak canavar gibi golcü ...

Bence özür dilenir komisyon artırılır. Yoksa birini alamayacak bunlar. Alan'ın gelmek istediği belli. En son GS görsellerini de beğeniyordu. İş burada tıkanmış. Zaten yüksek ihtimal Apo'nun o gün suratının asılmasının sebebi buydu.
Tamam da bu bakiye ne oluyor ki. Onsuz olmuyor mu

Ben feghe oyle birsey mi demisim, yoksa aksine kisa kadar sabredilmeli mi demisim, oku bak. Hatta bunu gecen sezondan beri dedim.

Janssen fegh olayi bambaska oldugunu anlayacak kadar kisitlisin.
Janssen habire sakat . 1 dk oynasa 2-5hafta otomatikmen sakatlaniyor. Ölü yatirim. Sirf bazi İsimsporlu orgazm olsun diye ( ki janssenda bu bile sacma) ölü les oyuncu pahali pahali alinacak degil
Ha bu arada bana isim sevici diyorsun ama farkindaysan Tetteh ve Doukara diyorum ikiside isimli oyuncu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt