Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.164
- 8.145
- 928
neeeeee komisyon mu paylaşılamadııııııİş para değil başka sebepten dolayı olmadı diyor. Yani Şükrü'nün 3. bir menajer sokması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neeeeee komisyon mu paylaşılamadııııııİş para değil başka sebepten dolayı olmadı diyor. Yani Şükrü'nün 3. bir menajer sokması.
Nasıl yok baba elimizde harcanabilir 15 milyon euro var. Tetteh + Doukara falan her türlü daha iyidir. En azından Tetteh patlarsa Doukarayi her türlü oynatirsin. Eleke ne allah askina. Luzernde bile öyle ahım şahım istatistik yapamamış vasatın teki.Reis ısrarla anlamadığın konu şu burada Eleke 'yi isteyen adamların hiçbirisinin ilk tercihi Eleke/Tetteh filan değil. Ama yok işte alınmıyor görmüyor musun ?
Sanki önümüze Agüero 'yu koyuyorlar da biz beğenmeyip Eleke/Tetteh filan gelsin diye mi ısrar ediyoruz ?
yoo yapacagiz ama vasatin biri gelecek. yada 3 luk adama 6 verecek alacaklarBaklavacinin ortadan kaybolması
Abdinin yüzünün tedirginligi
Sizcede transfer yapamayacağımız cok net değilmi ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Janssen bu ligde gayet iyi isler yaptı suandada EpldeEvet fena bulmuyordum, halen bulmuyorum. Gecen sezon ilk yarinin en iyi oyuncularindan di. Boka bagladi hemen yollansin dedim.
Neyse JANSSENNNNNNNNleri istemeye devam aslan parcasi ?Oynamayan adamlari alalim: neticede “isim” + sacma sapan Maas+bonservis+ Verim yok.
Cvsi olsa neye yarar? Harbiden sen gerizekalimisin oyle mi yapiyorsun? Adam OLMUS, oynamisligi yok, oynadigi yok, oynamiyor. BİTMİS TUKENMİS. Fb de izlemesem iyi oyuncu dicezEvet. Janssende en azindan cv var. Eleke ne allah aşkına ahhahdhdghdhdhx
neeeeee komisyon mu paylaşılamadıııııı
Eplde nerede? Oynuyormu? Kadro da mi? Cenk de bplde yine de isteyen yok buradaJanssen bu ligde gayet iyi isler yaptı suandada Eplde
Senin pohpohladigin adamlar nerde
Yani bildigin yatti alanTam tersi sanırım daha fazla para kaptırmamak için Taffarel'in menajeri ile çözmeye çalışmış aklı sıra. Ortaya çıkınca Baki ve arkadaşı hayırdır yapmaya başlamış.
bu adam tehlikeli bi adam. tipe bakBlessing Eleke demekseveriz gelsin black mamba ...
![]()
Ya yemisim bitip tukenmisi sene başında Feghouliyede bitmis tukenmis dediler gördük. Biride sendin bunların.Cvsi olsa neye yarar? Harbiden sen gerizekalimisin oyle mi yapiyorsun? Adam OLMUS, oynamisligi yok, oynadigi yok, oynamiyor. BİTMİS TUKENMİS. Fb de izlemesem iyi oyuncu dicez
A) berbat, les, copun teki
B) muzmin sakat, ölü
Bis yapma . Galatasaray rakiplerini desteklemeye devam et, dedigin gibi
Yaşıyor bu hayatı
Yani bildigin yatti alan
Ben feghe oyle birsey mi demisim, yoksa aksine kisa kadar sabredilmeli mi demisim, oku bak. Hatta bunu gecen sezondan beri dedim.Ya yemisim bitip tukenmisi sene başında Feghouliyede bitmis tukenmis dediler gördük. Biride sendin bunların.
Drogba bitmis tukenmisti gördük. Hikaye anlatmayin bizim genc oyuncu egitecek zamanimiz yok bize uygun maliyetli direk katki yapacak kaliteli adam lazim. Bunu anlamakmi istemiyorsun. Suan bi yarisin icindeyiz. Ve ilk avrupa macimiza 3 hafta kaldi.
Gerçekten şu Ighalo 'yu getirsek hiçbir sıkıntı kalmayacak canavar gibi golcü ...Eleke Tetteh ikilisinden biri yatırım amaçlı genç gelişime açık
Alan Ighalo ikilisinden biri tecrübeli golcü hareketli forvet şeklinde almak lazım ama alabilecek yönetici yok.
Tamam da bu bakiye ne oluyor ki. Onsuz olmuyor muBence özür dilenir komisyon artırılır. Yoksa birini alamayacak bunlar. Alan'ın gelmek istediği belli. En son GS görsellerini de beğeniyordu. İş burada tıkanmış. Zaten yüksek ihtimal Apo'nun o gün suratının asılmasının sebebi buydu.
Ha bu arada bana isim sevici diyorsun ama farkindaysan Tetteh ve Doukara diyorum ikiside isimli oyuncu değil.Ben feghe oyle birsey mi demisim, yoksa aksine kisa kadar sabredilmeli mi demisim, oku bak. Hatta bunu gecen sezondan beri dedim.
Janssen fegh olayi bambaska oldugunu anlayacak kadar kisitlisin.
Janssen habire sakat . 1 dk oynasa 2-5hafta otomatikmen sakatlaniyor. Ölü yatirim. Sirf bazi İsimsporlu orgazm olsun diye ( ki janssenda bu bile sacma) ölü les oyuncu pahali pahali alinacak degil