Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada beinsport ta Eleke ilgili gram haber yok ben göremedim. Kaynak neymiş ya boşuna ümitlenmeyelim?

Herseyi ellerine gozlerine bulastirdilar. Serdar transferi, Ozanin su piyasada 11 milyona satilmasi, elinde 15 milyon euro para verken bir tane adam gibi santrafor alamama. BU kadar basiretsiz yonetim gormedim. Dursunu aratiyorlar dogrusu

G.Saray forvet transferinde bir türlü istediği adımı atamıyor. 7 aylık geçen süre içerisinde hiçbir futbolcu ile anlaşamayan sarı-kırmızılı yönetimin hedefindeki son isim SPAL'ın forveti Alberto Paloschi! 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapılacak. *********************

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi para yok kaynak yaratamadin transfer yapamadın bi şekilde açıklaması var tamam da para varken transfer yapamıyorsan o koltugu boşuna isgal etmeyeceksin

DxwcO1VW0AAFIWh.jpg
Hoca transfer listesinin 3626" sırasına bakıyor gibi

Ben Abdürrahim Albayrak ın Galatasaray a ihanet ettiğini düşünüyorum

G.Saray forvet transferinde bir türlü istediği adımı atamıyor. 7 aylık geçen süre içerisinde hiçbir futbolcu ile anlaşamayan sarı-kırmızılı yönetimin hedefindeki son isim SPAL'ın forveti Alberto Paloschi! 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapılacak. *********************

7 aydır forvet arayan adamlar bula bula bunu mu bulmuşlar

Mal yönetim!!! Hiçbir şeye kafanız basmıyorsa bile, Lucescu'ya sorun size Brezilya'dan gelecek vaad eden 3 isim versin. Gidin alın gelin ikisini. Bu kadar da mı iş bilmiyorsunuz? Offffffff..

Dün taraftar tepkisi olmasa Serdar Aziz bedavaya Fenerbahçe deydi . Kulübü aradım sinirimden .

Maca kadar forvet Kap gelmezse sikinti büyük demektir,Mac sonu hocaya sorular sorulacak,puan kaybinda istanbulda protesto olur,bunlari bile bile biten bisey olmazsa son günlerde takimlarinda iyi oyuncusunu satmayacagini düsünürsek forvet alinmayabilir,cünkü Fatih hoca siradan vasat forvetleri veto Eder bu saatten sonra
Birde sundan eminim,bizim Dede üyeler baskana mutlaka baski yapiyorlardir masrafa girmeyin diye

Aga caicedo leş dioz gidip daha da leşini buluyorlar. ?????? sadece gülüyorum

sizi bu teşhise iten sebepleri açıklayabilir misiniz doktor bey. cidden merak ettim

Gozdeki sarilik (icterus) vucutta bilirubin fazlaligina isaret olabilir. Bilirubin aslinda bir nevi hemoglobinin bir artigi sayilir ve sari rengi verir.

Icterus olusturan bilirubin ya aşırı fazla hemoglobin turn-over (kan degisimi) sebebiyle olur, ya da karacigerde bir sikinti yuzunden olabilir (hepatit hastaligi vs). Karacigerden bagirsaklara giden kanallarda olusan taslar sebebiylede bilirubin birikimi olusabilir ve goz sariligi gosterebilir.

Yani kisacasi.. Bir genel doktor muayenesi gerektirebilecek bir durum :) Hepatit falan varsa tedavisi gerekir. Aksi takdirde bu kansere dönüşebilir

Şu Bariyerin önü, bir uzun Alan.
Bir tek Pato'yu sevdim, gerisi yalan.
Tettehin hasretidir, hücreme dolan.

Bir tek Semih geldi gerisi yalan.

Ulan harbiden transferin kapanmasina 5 gun kala daha forvet ariyoruz. Amator takimlar boyle yonetilmiyordur

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt