Mehmet Aslan
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.733
- 8.037
- 2.568
Bu arada beinsport ta Eleke ilgili gram haber yok ben göremedim. Kaynak neymiş ya boşuna ümitlenmeyelim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı bi kaynak ama daha önce hiç görmedimBu arada beinsport ta Eleke ilgili gram haber yok ben göremedim. Kaynak neymiş ya boşuna ümitlenmeyelim?
Hoca transfer listesinin 3626" sırasına bakıyor gibi
En son gelmiyor diyorlardı
7 aydır forvet arayan adamlar bula bula bunu mu bulmuşlarG.Saray forvet transferinde bir türlü istediği adımı atamıyor. 7 aylık geçen süre içerisinde hiçbir futbolcu ile anlaşamayan sarı-kırmızılı yönetimin hedefindeki son isim SPAL'ın forveti Alberto Paloschi! 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapılacak. *********************
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
silkelerim böyle transferiG.Saray forvet transferinde bir türlü istediği adımı atamıyor. 7 aylık geçen süre içerisinde hiçbir futbolcu ile anlaşamayan sarı-kırmızılı yönetimin hedefindeki son isim SPAL'ın forveti Alberto Paloschi! 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapılacak. *********************
Aga caicedo leş dioz gidip daha da leşini buluyorlar. ?????? sadece gülüyorumG.Saray forvet transferinde bir türlü istediği adımı atamıyor. 7 aylık geçen süre içerisinde hiçbir futbolcu ile anlaşamayan sarı-kırmızılı yönetimin hedefindeki son isim SPAL'ın forveti Alberto Paloschi! 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapılacak. *********************
sizi bu teşhise iten sebepleri açıklayabilir misiniz doktor bey. cidden merak ettim
Ne dedin reisDün taraftar tepkisi olmasa Serdar Aziz bedavaya Fenerbahçe deydi . Kulübü aradım sinirimden .