Kenan Tarak
Sarı Üye
- 23 Ocak 2019
- 192
- 75
- 223
Bilerek mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama insanları küfüre teşvik ediyorsunuz. Transferler yapılacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmesi mümkün değil adam İngiliz bir kere.Austin doğru hamle olur. Müthiş bir golcü değil ama tam bir nokta santrafor. Fiziğiyle bu ligdeki stoperleri sırtında taşır.
Yok Transfer donemi bitti bizim icin
alan bosuna oynamadi bugün o zaman..Arnutovic takımda kalacağını açıklamış.
Gelmesi mümkün değil adam İngiliz bir kere.
Biz ya.... yemisiz.Evren Turhan: "Dayanamadım Abdurrahim abiyi aradım, bana telefonda Evren uğraşıyoruz dedi. Galatasaraylılar sevinecek mi abi dedim, inşallah dedi amin dedi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İngiliz olunca gelemiyor mu abi? Dean Saunders geldi bize. Austin'den çok daha popülerdi o dönem.
Bu yeni nesil ingilizler gelmiyor maalesefİngiliz olunca gelemiyor mu abi? Dean Saunders geldi bize. Austin'den çok daha popülerdi o dönem.
Yapacaksınız!Evren Turhan: "Dayanamadım Abdurrahim abiyi aradım, bana telefonda Evren uğraşıyoruz dedi. Galatasaraylılar sevinecek mi abi dedim, inşallah dedi amin dedi
boku yedikEvren Turhan: "Dayanamadım Abdurrahim abiyi aradım, bana telefonda Evren uğraşıyoruz dedi. Galatasaraylılar sevinecek mi abi dedim, inşallah dedi amin dedi
Bu dönemlerde kaç tane İngiliz'i yurt dışında gördün. Adam 2.lige gidiyo ülkesinde kalmak için Süper Lig'e mi gelecek.