Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın hayırlı nöbetler
IMG_20190126_095256.webp

Şimdiye kadar Galatasaray eğitimli ve yabancı ülke görmüş insanların çokluğundan dolayı dış ülkelerdeki ilişkilerde çok güçlüydü...
Bu yönetimde bu tür insanlar yok anlaşılan. Bir türlü enternasyonal ticareti beceremeyen arkadaşlardan kurulu bir grup insan var. Başkan galiba Petrol işiyle uğraşan biri. Albayrak Türkiye içi otobüscülükle meşgul.
Anadolu usulü bir yönetim var. Aşağılamak anlamında değil ama Galatasarayı Galatasaray yapan bu yönetimin tersi insanlardı...
Albayrak sempatik ve şahsen iyi niyetine inandığım bir kişi ama Babaannemde iyi birisi... Babaannem Galatasaraya 2. Başkan olabilirmi? Bence hayır...

Diagne 2. Fernandao olur yahu 27 yaşına gelmiş, bir baltaya sap olamamış. 1 sezon leblebi gibi gol attı diye 8-10 vereceğine tetteh’i al o paraya.

Böyle bir salaklık yaparlarsa bu sezonu kapattırırlar bana.

Love ve Demba ba’yı da kaçırdı gerizekalılar. Alan falan derken bunlara kalırız diyordum. Onlarda kaçtı bakalım ne rezilliğe imza atacaklar

Günaydınlar beyler

Gece yoktum bi baktım diagneyi getirmişiz .. duruyorum hala yoksa gitti mi ansızın ?

Bana diagne ismi pek heyecan vermiyor .. riskli transfer .. nasıl desem ya hero ya mero transferi günkü bu adamın yapısı yaşadığı anı fln Kasımpaşa’ya uymuş olabilir .. bizde tutacağı diye birsey yok .. adamın Kasımpaşa öncesi de pek gecmisi yok .. ha ayni performansı bizde sergilerse ozaman eyvallah .. bunlara rağmen zaten 2. Forvet Şart oğlu şart

Diagne + alan gelir buralar bayram yeri olur

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Austin + Alan olacakmış gibi geliyor bana.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diagne ye 5m dan fazla veren haindir. oda maksimum limit ve forvetsizliğimizden.

Parayı diagne ye basmaz isek zaten kullanamayacağız yaz transfer döneminde 12 milyona biter bu iş

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun de transfer yapilmazsa deli olmayi planliyorum

diagne ye 5m dan fazla veren haindir. oda maksimum limit ve forvetsizliğimizden.

Bende öyle düşünüyorum .. ama hersey zamana bağlı gibi .. bizim çapsızlar daha iyisini getiremezse .. Salı Çarşamba gibi tüm parayı Kasımpaşa’ya aktaracaklar gibi .. panik reaksiyon gibi .. bundan çok korkuyorum ustad

Hala Diagneyi Kasımpaşanin forveti diye ezikleyen var. Sene basindada Trezegueti ezikliyorlardi. Sonra keske Rodrigues yerine Trezeguet olsaydi dediler durdular.
Traşa gerek yok Diagne gelirse harika olur.
Beklediğim anlaşma Eren+10 milyon euro. Parayi simdi harcayalim yaza bu para kalmayacak cunku hesap sifirlaniyor. Bir tanede yedek santrafor aliriz kalan parayla bitti.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdiye kadar Galatasaray eğitimli ve yabancı ülke görmüş insanların çokluğundan dolayı dış ülkelerdeki ilişkilerde çok güçlüydü...
Bu yönetimde bu tür insanlar yok anlaşılan. Bir türlü enternasyonal ticareti beceremeyen arkadaşlardan kurulu bir grup insan var. Başkan galiba Petrol işiyle uğraşan biri. Albayrak Türkiye içi otobüscülükle meşgul.
Anadolu usulü bir yönetim var. Aşağılamak anlamında değil ama Galatasarayı Galatasaray yapan bu yönetimin tersi insanlardı...
Albayrak sempatik ve şahsen iyi niyetine inandığım bir kişi ama Babaannemde iyi birisi... Babaannem Galatasaraya 2. Başkan olabilirmi? Bence hayır...

İyi hoş da son 3 yılın transferdeki en başarılı kulübü bjk al-sat ve kiralık olayına bakarsak.. Bunların yöneticileri çok mu eğitimli.. Anadolu kulüpleri bizim bile isteyeceğimiz isimleri şak diye 1 gecede getirebiliyor.. Bizimki eğitim falan değil tamamen iş bilmezlik.
Transfer ekibin iş bitirici olacak bizimkiler gibi menajer oyuncağı değil

Bugün maç var olmaz :)

Birde bu arada hala delirmediğin de bir başarı .. çoğunun kafası gitti .. ben dahil
Kendinden ustun bir gucun varligina inanmayanlarin kafayi siyirmasi gayet normal

İman edenler, allah'a secde edenler iste onlar mental olarak kuvvet sahibilerdir

Hepinizi bugun cumaya gitmeye davet ediyorum

Bende öyle düşünüyorum .. ama hersey zamana bağlı gibi .. bizim çapsızlar daha iyisini getiremezse .. Salı Çarşamba gibi tüm parayı Kasımpaşa’ya aktaracaklar gibi .. panik reaksiyon gibi .. bundan çok korkuyorum ustad
denilzinin planlar değişmediyse yukarılara oynamak istiyorlar. bu aşamada satacaklarını düşünmüyorum. denizli-gs bağından ucuza da vermezler zaten. yanlış anlaşılmalara yer vermeme adına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt