Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Günaydın hayırlı nöbetler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diagne ye 5m dan fazla veren haindir. oda maksimum limit ve forvetsizliğimizden.
Bugun de transfer yapilmazsa deli olmayi planliyorum
Şimdiye kadar Galatasaray eğitimli ve yabancı ülke görmüş insanların çokluğundan dolayı dış ülkelerdeki ilişkilerde çok güçlüydü...
Bu yönetimde bu tür insanlar yok anlaşılan. Bir türlü enternasyonal ticareti beceremeyen arkadaşlardan kurulu bir grup insan var. Başkan galiba Petrol işiyle uğraşan biri. Albayrak Türkiye içi otobüscülükle meşgul.
Anadolu usulü bir yönetim var. Aşağılamak anlamında değil ama Galatasarayı Galatasaray yapan bu yönetimin tersi insanlardı...
Albayrak sempatik ve şahsen iyi niyetine inandığım bir kişi ama Babaannemde iyi birisi... Babaannem Galatasaraya 2. Başkan olabilirmi? Bence hayır...
Kendinden ustun bir gucun varligina inanmayanlarin kafayi siyirmasi gayet normalBugün maç var olmaz
Birde bu arada hala delirmediğin de bir başarı .. çoğunun kafası gitti .. ben dahil
Çok iyi kadro adam.Muslera
Mar/Lin - Maicon - Marcao - Nagatomo
Fernando - Ndiaye
Feghouli - Belhanda - Onyekuru
Diagne
denilzinin planlar değişmediyse yukarılara oynamak istiyorlar. bu aşamada satacaklarını düşünmüyorum. denizli-gs bağından ucuza da vermezler zaten. yanlış anlaşılmalara yer vermeme adına.Bende öyle düşünüyorum .. ama hersey zamana bağlı gibi .. bizim çapsızlar daha iyisini getiremezse .. Salı Çarşamba gibi tüm parayı Kasımpaşa’ya aktaracaklar gibi .. panik reaksiyon gibi .. bundan çok korkuyorum ustad