Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lerma tam bir vizyon transferi olur

Sakat lemina ile alakasi yok

Bence Leminada çok kaliteli adam..Lemina sakat diyoruz ama 280maça çıkmış.Ben olsam uygun maliyetle leminayı bir sene daha kiralarım..İlk 11 sakat cezalı olduğunda hiç olmazsa lemina gibi bir adam girer.
biz diğer eksik mevkilerede lerma gibi kalitesini kanıtlamış oyuncular kiralamalıyız.Bu tarz 2,3 tane kiralık oyuncu almamızda hiçbir sıkıntı görmüyorum..
Üç tane bu şekilde kiralık oyuncu alırsın..Bir tanede gönderilecek oyunculardan kazanılan toplam parayla bonservisiyle iyi bir oyuncu alırsın.Bu planlamayı bu sene doğru yapsaydık ligin içinden geçerdik.
Kiralık oyunculara burun kıvıranları anlamakda zorlanıyorum.Bu ekonomi yapıda geçici olarak bu yola başvurmaktan başka çaremiz yok.

Scout transferleri çok abartılıyor.Tabiki bu tarz transferler yapılır.Ama ilk önce ilk 11 için net adamlar almak lazım.Ondan sonra gönderilecek adamların sayısına göre ucuz scout transferleri yapar gelişimine bakarsın..

Böyle acayip sistem bile lazim degil bizim lig icin. Bizim takim 105 km civari yerinde, orta seciye alman takimi gibi 115 km falan kosup baya presli oynasa, rakipleri ezerek ve yipratarak yeneriz sanki.

Takimlarin cogu adam gibi pres yapildi an baya dökülüyorlar. O bazen bizim icin de gecerli oluyordu. Sergen Malatyasi mesela bizi bir macta resmen ezmisti pressiyle.

Senin tezin doğru olsa diğer takımlar da aynı sorunu yaşamazdı.bjk, ts,fb de büyük isimlerden verim alamadı yıllarca.onun sebebi de bizim ligi küçümsemeleri.sneijder melo gibiler faydalı oldu çünkü takıma karşı aidiyet hissettiler ve winner karakterli topçulardı

Diyorum zaten. Sneijder, Muslera gibi iş ahlakı yüksek oyuncular başka. Fernando iş ahlakı iyi değilmiş. Fakat bizimde sormamız lazım bir şeyleri yanlış mi yapıyoruz diye. Hep suçu oyunculara atarak bu işin içinden çıkamayız. Kurduğun takımın hali ortada. Bunlara top oynatamıyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsun demek.

Luyindama milli takimda sakatlandi bu bir.Andone'nin sakatliginin teknik heyetle ufak bir bagini aciklayabilirsen gercekten ozur dileyerek konusmadan cekilecgim.

Evet konudan konuya gecmeyelim Lemina gelmeden once 19 mac kacirmis adam sakatliga musait.

Bak seninde dahil oldugun 4 5 kisi var meteor dusse hocaya bagliyor.Kabul hocayi cok sevmeme ragmen elestirilecek bircok yonu var kabul.Ama mantikli yerden gelin abi.
Milli takimda sakatlandi dogru ama sakatlik bir anda gelisen birsey degil yanlis idman yetersiz kondisyon zorlanmada sakatlik milli takimda olmasa biz de de olabilir di andone 2 sakatligini demiyorum ilk sakatligina bak

Lemina buraya geldiginde oynamadan geldi ona gore adami hazirlamadan kut diye oynattik mide kramplariyla mactan cikti terimin idman sistemi sorunlu onceki senede takim revire donmustu her sene revire donuyoruz halen koru korune terimi savunmayin cl de en az kosan takim olmak icin cok calismak lazim sende haklisin

Diyorum zaten. Sneijder, Muslera gibi iş ahlakı yüksek oyuncular başka. Fernando iş ahlakı iyi değilmiş. Fakat bizimde sormamız lazım bir şeyleri yanlış mi yapıyoruz diye. Hep suçu oyunculara atarak bu işin içinden çıkamayız. Kurduğun takımın hali ortada. Bunlara top oynatamıyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsun demek.
sneijderde nerede iş ahlakı vardı? idmanlara 15 kilo fazlayla geç gelen herif iş ahlakına sahip mi oluyor. adam içkisinde sigarasında ama iş ahlakı sorsan. niye çünkü 50 şuttan 3-4 tanesini asıyodu çatala diye
geçin artık bu işleri

Yaw hepsini anladım da Prandeliyi nasıl sevdin
Birisi geldiğinde prandelliyi cok eleştirdi ben de fenerli sandim o uyeyi ,sonra fiorentinada ve italya milli takimi ile oynatti oyuna dair ovdum,daha sonra prandellli esini kaybettiginden butun zaferler gokyuzune temali soylem yuregime isledi.prandelliye baglandim ve o fenerli sandigim uyeye karsi cok siddetli savundum diye dönek derler dedim,prandelliyi hemen eleştirirsem...ben de yalandan savundum

Böyle acayip sistem bile lazim degil bizim lig icin. Bizim takim 105 km civari yerinde, orta seciye alman takimi gibi 115 km falan kosup baya presli oynasa, rakipleri ezerek ve yipratarak yeneriz sanki.

Takimlarin cogu adam gibi pres yapildi an baya dökülüyorlar. O bazen bizim icin de gecerli oluyordu. Sergen Malatyasi mesela bizi bir macta resmen ezmisti pressiyle.
Aynen 4. ft döneminin hangisinde rakibi böylesine boğan alan daraltan bir gs izleyebildik ki mesala

Ilicic Parise karsi oynamayacakmis ve belki yenin sezonun baslangicini kacirabilirmis dedi hocalari.

Italyan basini bunu karisi evlerinde boynuzlamis diye depresyona girmis diye oynamiyormus diyorlar. Dogrumudur bu dedikleri?

Gelecek sene sattığın kadar al kalkıyor,o yüzden opsiyonlu Lerma kiralanırsa seneye bonservisi de alınabilir uygun bir opsiyon olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt