- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.822
- 5.338
biz nıye gormedıkBen prandeliiyi bile son ana kadar destekledim,tudora olan destegimi anlattirma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz nıye gormedıkBen prandeliiyi bile son ana kadar destekledim,tudora olan destegimi anlattirma
dursun yaktı evet terim nedeniyleTudor'un başını Dursun yaktı bu arada. 4-5 ay maaş ödememiş futbolculara. Nasıl verim almayı beklersin ki?
Lerma tam bir vizyon transferi olur
Sakat lemina ile alakasi yok
Simarik ve bir profil cizmektesin Recep, sirf o pembe nickine guveniyorsun.
Tudorun bi aciklamasi vardi yaz aylarinda...cok hirsli bi soylemdi.yaz oyleyse benim kadar desteklediysenbiz nıye gormedık
Avcida ayni fiksturde show yapti, simdi Avci dunyanin en iyi hocasi mi?Fatih hocanin 8 haftalik donemde oynattigi oyun neydi?sistemsiz miydi?yoksa basaksehirden falan 5 yemisti,derbilerde ezik mi oynatmisti imparatudor gibi,takımı?
Avcida ayni fiksturde show yapti, simdi Avci dunyanin en iyi hocasi mi?Fatih hocanin 8 haftalik donemde oynattigi oyun neydi?sistemsiz miydi?yoksa basaksehirden falan 5 yemisti,derbilerde ezik mi oynatmisti imparatudor gibi,takımı?
Ben prandeliiyi bile son ana kadar destekledim,tudora olan destegimi anlattirma
Senin tezin doğru olsa diğer takımlar da aynı sorunu yaşamazdı.bjk, ts,fb de büyük isimlerden verim alamadı yıllarca.onun sebebi de bizim ligi küçümsemeleri.sneijder melo gibiler faydalı oldu çünkü takıma karşı aidiyet hissettiler ve winner karakterli topçulardı
Avcida ayni fiksturde show yapti, simdi Avci dunyanin en iyi hocasi mi?
Milli takimda sakatlandi dogru ama sakatlik bir anda gelisen birsey degil yanlis idman yetersiz kondisyon zorlanmada sakatlik milli takimda olmasa biz de de olabilir di andone 2 sakatligini demiyorum ilk sakatligina bakLuyindama milli takimda sakatlandi bu bir.Andone'nin sakatliginin teknik heyetle ufak bir bagini aciklayabilirsen gercekten ozur dileyerek konusmadan cekilecgim.
Evet konudan konuya gecmeyelim Lemina gelmeden once 19 mac kacirmis adam sakatliga musait.
Bak seninde dahil oldugun 4 5 kisi var meteor dusse hocaya bagliyor.Kabul hocayi cok sevmeme ragmen elestirilecek bircok yonu var kabul.Ama mantikli yerden gelin abi.
sneijderde nerede iş ahlakı vardı? idmanlara 15 kilo fazlayla geç gelen herif iş ahlakına sahip mi oluyor. adam içkisinde sigarasında ama iş ahlakı sorsan. niye çünkü 50 şuttan 3-4 tanesini asıyodu çatala diyeDiyorum zaten. Sneijder, Muslera gibi iş ahlakı yüksek oyuncular başka. Fernando iş ahlakı iyi değilmiş. Fakat bizimde sormamız lazım bir şeyleri yanlış mi yapıyoruz diye. Hep suçu oyunculara atarak bu işin içinden çıkamayız. Kurduğun takımın hali ortada. Bunlara top oynatamıyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsun demek.
Simarik ve ezik bir profil cizmektesin Recep, sirf o pembe nickine guveniyorsun.
Birisi geldiğinde prandelliyi cok eleştirdi ben de fenerli sandim o uyeyi ,sonra fiorentinada ve italya milli takimi ile oynatti oyuna dair ovdum,daha sonra prandellli esini kaybettiginden butun zaferler gokyuzune temali soylem yuregime isledi.prandelliye baglandim ve o fenerli sandigim uyeye karsi cok siddetli savundum diye dönek derler dedim,prandelliyi hemen eleştirirsem...ben de yalandan savundumYaw hepsini anladım da Prandeliyi nasıl sevdin
Aynen 4. ft döneminin hangisinde rakibi böylesine boğan alan daraltan bir gs izleyebildik ki mesalaBöyle acayip sistem bile lazim degil bizim lig icin. Bizim takim 105 km civari yerinde, orta seciye alman takimi gibi 115 km falan kosup baya presli oynasa, rakipleri ezerek ve yipratarak yeneriz sanki.
Takimlarin cogu adam gibi pres yapildi an baya dökülüyorlar. O bazen bizim icin de gecerli oluyordu. Sergen Malatyasi mesela bizi bir macta resmen ezmisti pressiyle.
Memo şu uslubunu duzelt artik yaw her gun uyelere salliyorsun kac kez ceza yedin rahat dursana artik kankaSimarik ve ezik bir profil cizmektesin Recep, sirf o pembe nickine guveniyorsun.