Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abv böyle isin. Baslaril bu yönetime

Kusuruma bakma renktas bende sana ümit verdim.
Ama “ evet “ diyen futbolcu 100% bizedir diye düsündüm ve olumlu gecdi görüsme.
1.2 Mio € senelik maas teklifi vardi , kabul etti.
Menajeri mi birseyler yapti yoksa bizimkiler Parayi mi ödemedi yada Semih Kaya beles diye ödemek istemedimi anlamadim.

Son düzenleme:
Merakımdan soruyorum, son 5 yılda bizim altyapımızdan yetişip A takım seviyesinde şans vermediğimiz ancak bizden gittikten sonra diğer süper lig takımlarında kendini gösteren hatta geçiyorum süper ligi, PTT 1. Ligde bizde forma bulamayan Sekidika ya da Rize'de kadroya giremeyen Barış Alıcı kadar sükse yaratan kaç tane oyuncumuz var?

ugur ucar - ibfk'da yillardir oynamiyor, bu sezon futbolu birakip antrenörlüge gecer
ferhat öztorun+ugur demirok konyaspor'da forma giyiyorlar. konyanin en zayif oyunculari.
sadik ciftpinar, emre belözoglu fenerbahce. biri emekli digeri 4.stoper
arda turan, semih kaya, emre colak - kulüpsüz cöpler
efecan karaca - alanyaspor kaptani
ozan kabak - schalke

görüldügü üzere süper lig topcusu diyebilecegimiz sadece efecan+ ozan var o da dünya standardinda bir stoper olacak istisna olarak 10-20 senede bir böyle birini cikariyoruz. süper ligde forma giyemeyecek alt yapi cöpleri simdi gölcük'te falan oynuyor zaten

S.A

EeSVIZ5XYA07E2Q

Böyle işlerle uğraşması gereken amigo’nun şu güzelim kulübün transfer sorumluluğu yüklemek...

“Bizim Lincolnü satma gibi bir niyetimiz yoktu ancak Üstünel geldi ve zorla randevu aldı. 2 saat görüştük. İnanılmaz bir diksiyonu ve ikna kabiliyeti vardı. 5 milyon gibi komik bir fiyata Lincolnü sattım. Ertesi gün uyandığımda “ben ne yaptım” dedim. (Schalke başkanı Tönnies)

kolpanın da bu kadarı

bi fatih terim fotosu paylasın,gecemiz senlensin

Kusuruma bakma renktas bende sana ümit verdim.
Ama “ evet “ fixen futbolcu 100% bizedir diye düsündüm ve olunlu gecdi görüsme.
1.2 Mio € senelik maas teklifi vardi , kabul etti.
Menajeri mi birseyler yapti yoksa bizimkiler Parayi mi ödemedi yada Semih Kaya beles diye ödemek istemedimi anlamadim.
suc sende degil ki. Bu soktugumun yönetimi alistirdi bizi:
Banega
MHY
Kaan
Alan
Pato

daha unuttugum kimler vardir.

baya kötü oldu. Anca emre c. , Arda felan alsinlar salaklr

bi biz mi geçirdik at kafası
biz takımın yarısını kaybettik kmk. Muslera gitti. gördük ki yedekte de kalecimsi biri varmış.

bi biz geçirmedik ama en fazla etkilenen bizimkiler oldu demek. hocada ne kendini ne de takımı lige konsantre edemedi bir türlü

Son düzenleme:
2022-2023 sezonunda görüşürüz
Bir sonraki normal sezon o olacak zira

ugur ucar - ibfk'da yillardir oynamiyor, bu sezon futbolu birakip antrenörlüge gecer
ferhat öztorun+ugur demirok konyaspor'da forma giyiyorlar. konyanin en zayif oyunculari.
sadik ciftpinar, emre belözoglu fenerbahce. biri emekli digeri 4.stoper
arda turan, semih kaya, emre colak - kulüpsüz cöpler
efecan karaca - alanyaspor kaptani
ozan kabak - schalke

görüldügü üzere süper lig topcusu diyebilecegimiz sadece efecan+ ozan var o da dünya standardinda bir stoper olacak istisna olarak 10-20 senede bir böyle birini cikariyoruz. süper ligde forma giyemeyecek alt yapi cöpleri simdi gölcük'te falan oynuyor zaten

Yazdığınız oyuncuların çoğu zaten A takım seviyesinde bizde şans buldu ve tutunamadığı için gönderildi. Son 5 yıl diye sormuştum ki sanırım o süreçte bir topçu da çıkmamış. Ozan'a zaten biz de şans verdik ve bizim standartlarımızda iyi paraya sattık.

Kısacası altyapıdan kıymetini bilemedik dediğimiz bir tane bile topçu çıkmamış. Elimizden kaçırmışız diyebileceğimiz bir tane bile altyapı topçusu yok.

O zaman panik halde aman altyapıdaki oyuculara şans verelim aman oynasınlar diye altyapı fetişi yapmanın anlamı ne? Adamlar kaliteli olsalar oynayacaklar zaten. Kaldı ki verdiğiniz örneklere bakılırsa biraz ışık verene bile A takımda şans vermişiz

Hakkaten forumda şu altyapı oyuncusun oynasın, aman şans verilsin diyenlere şaşırıyorum. Gören de diyecek ki bizim altyapı tüm dünyaya oyuncu ihraç ediyor da biz kıymetini bilemiyoruz

O Lincoln haberi baya kolpa. Lincoln bize gelmeden Schalkeye rest cekmisti. Taraftara bana yeteri kadar sevgi falan göstermiyor diyen birseyler demisti.

„Wenn ein Spieler ein Angebot hat und hier nicht mehr spielen will, ist doch klar, dass wir ihn abgeben sollten.“

Schalkenin Spor direktörü Möller bir oyuncu teklif aldiysa ve burda oynamayi istemiyorsa, bize de tek onu satmak kalir demisti.

Alman basinina göre bizim ilk teklifimiz 2,5 milyonmus. Üstünel Schalkeye nasil transfer sihirbazligi yaptiysa, Lincolnu ilk teklifin iki katina türkiyeye getirmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt