Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.084
- 5.188
bunlar ne yapiyo lan
neyse ki bizden daha kötü yönetilen kılüpler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar ne yapiyo lan
son 10 maça baktım şimdi. 1 galibiyet var. 4 mağlubiyet var. 5 beraberlik almışız. da ext bir dönem geçirdik yaw.La son maçlarda kaç puan aldık?
Abv böyle isin. Baslaril bu yönetime
Merakımdan soruyorum, son 5 yılda bizim altyapımızdan yetişip A takım seviyesinde şans vermediğimiz ancak bizden gittikten sonra diğer süper lig takımlarında kendini gösteren hatta geçiyorum süper ligi, PTT 1. Ligde bizde forma bulamayan Sekidika ya da Rize'de kadroya giremeyen Barış Alıcı kadar sükse yaratan kaç tane oyuncumuz var?
“Bizim Lincolnü satma gibi bir niyetimiz yoktu ancak Üstünel geldi ve zorla randevu aldı. 2 saat görüştük. İnanılmaz bir diksiyonu ve ikna kabiliyeti vardı. 5 milyon gibi komik bir fiyata Lincolnü sattım. Ertesi gün uyandığımda “ben ne yaptım” dedim. (Schalke başkanı Tönnies)
bi biz mi geçirdik at kafasıson 10 maça baktım şimdi. 1 galibiyet var. 4 mağlubiyet var. 5 beraberlik almışız. da ext bir dönem geçirdik yaw.
Yeterince ayak tenisi izledinmi kardes?Yeterince agladiniz beyler dagilabilirsiniz gidin yatin yarin devam edersiniz
bi fatih terim fotosu paylasın,gecemiz senlensin
suc sende degil ki. Bu soktugumun yönetimi alistirdi bizi:Kusuruma bakma renktas bende sana ümit verdim.
Ama “ evet “ fixen futbolcu 100% bizedir diye düsündüm ve olunlu gecdi görüsme.
1.2 Mio € senelik maas teklifi vardi , kabul etti.
Menajeri mi birseyler yapti yoksa bizimkiler Parayi mi ödemedi yada Semih Kaya beles diye ödemek istemedimi anlamadim.
biz takımın yarısını kaybettik kmk. Muslera gitti. gördük ki yedekte de kalecimsi biri varmış.bi biz mi geçirdik at kafası
kolpanın da bu kadarı
Neden kolpa hocam?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ugur ucar - ibfk'da yillardir oynamiyor, bu sezon futbolu birakip antrenörlüge gecer
ferhat öztorun+ugur demirok konyaspor'da forma giyiyorlar. konyanin en zayif oyunculari.
sadik ciftpinar, emre belözoglu fenerbahce. biri emekli digeri 4.stoper
arda turan, semih kaya, emre colak - kulüpsüz cöpler
efecan karaca - alanyaspor kaptani
ozan kabak - schalke
görüldügü üzere süper lig topcusu diyebilecegimiz sadece efecan+ ozan var o da dünya standardinda bir stoper olacak istisna olarak 10-20 senede bir böyle birini cikariyoruz. süper ligde forma giyemeyecek alt yapi cöpleri simdi gölcük'te falan oynuyor zaten
bi fatih terim fotosu paylasın,gecemiz senlensin
öyle bir olasılık yok diyelim biz o'naböyle bir beyanatın doğru olma olasılığı çok düşük bayım