Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce hiç dikkat etmedim renktaş yanlış bir bilgi verdiysem herkesden affola!!!Ztn hic yoktu
Seviyorum napiim Şükrü.rüyanda gördügün erkekleri niye buraya paylasiyorsun kardes
Bunu bir kac gün önce de demislerdi, orada diyorlardi ztn hic yoktu diyeDaha önce hiç dikkat etmedim renktaş yanlış bir bilgi verdiysem herkesden affola!!!
Hoca da hiç gurur yok galiba.
Düşünsene ne desen yapmayan bir yönetim var(yersen) ve sen sürekli olarak bunu sineye çekiyorsun.
Gerçi arda'nin Milli takımda yaptıklarından sonra bile hala arda'ya para kazandırma peşinde koşan bir elemanin,
yönetimin bu beceriksizligine ses çıkarmaması gayet normal.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Hadi bunları getiremedin. Madem paran yok. Lusamba boşta Aleix Garcia boşta. Ne kaybedersin ki? Mensah gelse daha pahalı.
1 bulgar levasi 4 tl'yi aşmış. Bulgar ligi seviyesine gelirsek iyiZaten bu gidişle roman ligi Bulgar ligi seviyesine geleceğiz
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bırak lemina'nin maaşını kargalar kiralık ücreti bile karşılayamaz.Galatasaray'dan ayrılan Mario Lemina, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Lemina'nın transferine onay verdi. [Sabah]
Yinede hoca isterse degisiklik oluyor. O adamin ilk geldiginde herhalde forumun 98% ümitliydi.
Yani isterse spor direktörü de getirir ama sanki Sükrü ve Albayrak ikilisinden baya memnun. Yoksa simdiye Sükrüyü coktan postalardi ve Albayraka sen transfer isine karisma derdi. O da herhalre ay lav yu hocam deyip kabul ederdi hocanin istegini.
Futbol olarak değil de siyasi bi kriz ortamında en çok sıkıntıyı bu arkadaş çeker. İsrail ile ipler gerildiği an bu adamın sosyal medyasına düşecek mesajları görür gibiyim. Cahil çok memleketteWolfsberger'de 40 maçta 37 golle fırtına kopartan Shon Weissman, Galatasaray için gemileri yaktı. Galatasaray ile prensipte anlaşan başarılı forvet, bedelsiz gittiği kulübünden transferi için kolaylık talep edip idmana çıkmayı reddetti.