Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş yetkilileri Pukki vb. tarzı oyuncularla ilgili çıkan haberlerden ciddi derecede rahatsızlık duyuyor. ‬
‪“ O ve onun gibi maliyetli oyuncuları alacağımıza dair haberler yapıyorlar, sonucunda yönetim başarısız damgası vuruyorlar. “ şeklinde bir yakınmaları var. (Nexus Sport) ‬

serinin acıgı yok.takımın acıgı var.seri oyun kurucu gibi.onun etrafına en uygun takımı kuracaksın.kanatlara götü büyük fegholileiri koymayacaksın mesela,defans arkasına kosu yapan adamlar lazım onyekuru gibi ama formda onyekurular.serinin yanında da o pas alısverişini saglayan adamlar oalcak.basaksehir macındaki belhanda ve feghouli gibi. seri 8 oynamalı tabi bu yeni sistemde,çapa olmamalı defans önünde
Sergen kardesim hic defans yapmayan parkta yurur gibi dolasan oyuncu kontejyanini biz zamaninda hagi sneijder gibi oyuncularda kullandik topu alip 2 metre oteye ayaginda tutmadan veriyor diye takim.neden 10 kisi oynasin defans yapmayacak yanina koydugun iki adam onun acigini kapatacak tamam koyalim senede 10 gol 10 asis yapacaksa kabulum dedigini sadece Talisca gibi adam icin yaparim

Kosmasin savunmada yapmasin 30 metreden bir caksin tabelayi degistirsin bana seri degil Talisca lazim oyun sıkıştımı oyunu cozecek adam serinin asisiti bile yok ne ise yarar bu seri top dagitmaksa oyle bir mevki yok emre b de top dagitiyor golda atiyor asiste yapiyor serinin yasindayken kopek gibi pres yapip topta kapiyordu seri kadar ruhsuz hirssiz adam ben gormesim tam hali saha.topcusu

kilinc degil o bacaklara ve goguse bakarsak arda bile olabilir ama kilinc degil

Aynen Kerem. Ellerinin duruşu falan aynı

1596458019612.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt