Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.205
- 5.238
Nasip olur mu be?
Sneijder'in Galatasaray'a geldiği yaştasın!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diger kaynaklardan farki yok.Ajansspor güvenilir kaynak mi?
F A T I H T E R I M
Kolpa gibi duruyorHakan Çalhanoğlu: "Her hoca, beni oynattı. Hiçbir zaman yedek kalmadım. Maldini ve Gattuso gibi insanlar futboldan anlamıyorlar da bizim yorumcular mı anlıyor? Acaba beni kıskanıyorlar mı diye düşünüyorum!"
Gotzenin son durumu bilmiyorum ama suanki orta sahadan 2 kat iyiMendy-Bonnaventura
Götze
bedavaya miss gibi ortasaha
Seri'yi sever misin abi.Kolpa gibi duruyor
Affetmeye gerek yok direkt oynayanımız var hem de harbi hakaret eden, bu kıt zekası ile espri yaptığını zannetmişti, ama Belhanda hala 10 numaramızTaraftara hakaret eden adamı affedeckmisiz hahahahhahahahah
Aynen, açıklamaları tam olarak öyle değilKolpa gibi duruyor
Ne işin var yineYok la çok işim var bu ara
6 numara anchor olabilir; deep lying olabilir, regista olabilir yani tek oyun tarzını ifade etmez. Seri regista olarak bizde kötü oynamadı ki zaten düzenli de oynamadı.Seri gibi topçuların günümüz futbolunda yeri yok artık. Seri'yi alacak takımın Seri'yi konfor alanında tutabilmek için orta sahasını istediği gibi planlayabilecek kadar mali gücü olmalı. Bizim var mı? Yok.
Daha da açmak gerekirse Seri'yi alıyorsan yanına Lerma tarzında kemik gibi bi 6 numara ve Sosa gibi usta bir 8 numara koymak zorundasın. (Sosa'nın genç halini tabii)
Seri ne net bir DMC, ne AMC, ne de CM. Kontra yaparken Onyekuru gibi defans arkasına koşu yapan hızlı kanat ve forvetlere defans arkası paslar atmak ve topu defanstan iyi çıkarmak haricinde hiçbir özelliği olmayan mevkisiz bi orta sahanın teki.
Bırak top kapmayı, ikili mücadeleye girmekten bile kaçınan bu herife forumda 6 numara diyen var, buna da çok gülüyorum. Seri'ye 6 numara diyenler hayatında hiç 6 numara izlememiş herhalde.
NötrümSeri'yi sever misin abi.