Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 sene oncesinde efsaneydi.City'i tek basina dagitti
Tottenham o transferi yaptığında en çok sevinen bendim adamı çok severim Dembele ayrılınca orta sahayı toparlar diye bekledim. Ama ne yazık ki Winks'e mecbur bıraktı koca takımı

totnımı pek takip etmedim ancak portekizli tolunay herife fena kafayı takmış bilerek şans vermemiş diyorlar
Kafa takma değil Lyon'daki Ndombele'yi mi aldılar yoksa 40 yaşında adam mı belli değil. Kondisyonu o kadar rezildi ki Selçuk oynasa daha iyi öyle düşün

Tottenham o transferi yaptığında en çok sevinen bendim adamı çok severim Dembele ayrılınca orta sahayı toparlar diye bekledim. Ama ne yazık ki Winks'e mecbur bıraktı koca takımı
Aslinda genel olarak yeni transferlerin hicbiri uyum saglayamadi tottenhama.Sessegnon, Celso, Ndombele hepsi hayal kirikligi yaratti.Genel olarak takim performansindan olabilir

Aslinda genel olarak yeni transferlerin hicbiri uyum saglayamadi tottenhama.Sessegnon, Celso, Ndombele hepsi hayal kirikligi yaratti.Genel olarak takim performansindan olabilir
Forvet yedeği yok, sakatlık çok oldu bu sezon özellikle Kane. Halihazırda var olanlar da varlık gösteremedi ve hâlâ o Sissoko denen adam nasıl durabiliyor anlamıyorum

Bahri Havadır: “Sözleşmesi biten Ryan Donk yeni kontratında iyileştirme isteyerek 1.9 milyon Euro maaş istedi.” (TRT Spor)

:crushed::crushed:
Donk ve yönetim işi çözmüş.
Şimdi 1.9 diye haber yaptırıp çıtayı yükseğe koyuyorlar.

Yarın o birgün 1.5m€ 'dan 1+1 sözleşme imzalarlar.

Donk; maaşta indirim yaptım diye göze girmeye çalışır.
Yönetim; Bakın ne güzel pazarlık yapıyoruz diye reklam yapar aklınca.

Bizde enayi gibi ürün ve kombine almaya devam ederiz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt