Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Mustapha Bundu Anderlecht'e yakin, bonservisi icin 3.5-4m yaziliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aminSezon ho.
Gelenler gidenleri aratmasın. Güzel bir başlangıçla muhteşem bir sezon geçirelim insallah
Tottenham o transferi yaptığında en çok sevinen bendim adamı çok severim Dembele ayrılınca orta sahayı toparlar diye bekledim. Ama ne yazık ki Winks'e mecbur bıraktı koca takımı1 sene oncesinde efsaneydi.City'i tek basina dagitti
Kafa takma değil Lyon'daki Ndombele'yi mi aldılar yoksa 40 yaşında adam mı belli değil. Kondisyonu o kadar rezildi ki Selçuk oynasa daha iyi öyle düşüntotnımı pek takip etmedim ancak portekizli tolunay herife fena kafayı takmış bilerek şans vermemiş diyorlar
Aslinda genel olarak yeni transferlerin hicbiri uyum saglayamadi tottenhama.Sessegnon, Celso, Ndombele hepsi hayal kirikligi yaratti.Genel olarak takim performansindan olabilirTottenham o transferi yaptığında en çok sevinen bendim adamı çok severim Dembele ayrılınca orta sahayı toparlar diye bekledim. Ama ne yazık ki Winks'e mecbur bıraktı koca takımı
Dizimin ustune düştümyara oldu,kan akti
![]()
Mou emekli olmalıtotnımı pek takip etmedim ancak portekizli tolunay herife fena kafayı takmış bilerek şans vermemiş diyorlar
Forvet yedeği yok, sakatlık çok oldu bu sezon özellikle Kane. Halihazırda var olanlar da varlık gösteremedi ve hâlâ o Sissoko denen adam nasıl durabiliyor anlamıyorumAslinda genel olarak yeni transferlerin hicbiri uyum saglayamadi tottenhama.Sessegnon, Celso, Ndombele hepsi hayal kirikligi yaratti.Genel olarak takim performansindan olabilir
Aslinda genel olarak yeni transferlerin hicbiri uyum saglayamadi tottenhama.Sessegnon, Celso, Ndombele hepsi hayal kirikligi yaratti.Genel olarak takim performansindan olabilir
Sen ampute degil miydin?Dizimin ustune düştümyara oldu,kan akti
![]()
Yeni yetme kader keitaMustapha Bundu Anderlecht'e yakin, bonservisi icin 3.5-4m yaziliyor.
Aslinda tam bizim aradigimiz adamForvet yedeği yok, sakatlık çok oldu bu sezon özellikle Kane. Halihazırda var olanlar da varlık gösteremedi ve hâlâ o Sissoko denen adam nasıl durabiliyor anlamıyorum
Aslında biz Tottenham ile bi anlaşsak güzel kiralıklar çıkar da nerde o akılAslinda tam bizim aradigimiz adamAma Tottenhamda su haliyle oynamamasi lazim
doktor tavsiyesiyse uymak durumundayımGeçmiş olsun 1 ay myc ile aramıza dönersin seni riske etmeyelim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sampdoria, Ranieri'nin isteği doğrultusunda gelecek yıl planlaması için ilk transfer hedeflerini Galatasaray'dan Belhanda ve Brescia'dan Torregrossa olarak belirledi. [Corriere Dello Sport]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk ve yönetim işi çözmüş.Bahri Havadır: “Sözleşmesi biten Ryan Donk yeni kontratında iyileştirme isteyerek 1.9 milyon Euro maaş istedi.” (TRT Spor)
:crushed::crushed:
küçükken dizlerimiz kanardı düşünce, şimdi kalbimize bak kan revan içindeDizimin ustune düştümyara oldu,kan akti
![]()